Fuld fart frem, på den ene eller anden måde…

Molly My er virkelig god til at kravle, men altså baglæns! 🙂

Forlæns går ikke specielt godt, hun er oppe på alle 4, men det er som om at det er lettere at ligge sig ned igen og bruge armene til at skubbe bagud. Det er nu ikke noget der bekymre os synderligt, det skal nok komme og jeg tror ikke på at man skal sammenligne børn, selvom jeg virkelig kan se at det er da mange der gør og også netop spørg, “Nå, men kan hun så kravle?”….

De har rigtig meget motorisk træning i vuggestuen og øver også kravl. Men lad os nu se, hun har jo fundet ud af at hun kan komme bagud og så trille hun rundt, hvis hun skal den anden vej, så hun skal nok nå sit mål. Lille tossede barn.

Efter vi er begyndt at give hende sko på med en rigtig sål syntes hun nu det er sjovt at gå enten med os i hænderne eller med gåvognen, dog med lidt hjælp. Jeg syntes ikke hun er helt stabil til selv at stå endnu.

Og bliver man lidt træt af det hele er det jo altid sjovt at få far til at køre en rundt i gåvognen.

 

3 Comments
  1. Hvor er hun bare fin. Min Oline var også lang tid om at fange kravleriet, men lige pludselig en dag kom det og nu går det over stok og sten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.