Det der med jul……

Som sagt tidligere rejser vi væk i julen! Og selvom jeg syntes at sneen udenfor er meget smukt, så glæder jeg mig også til at vi skal ned til lidt varmere vejr.

Der er mange grunde til at vi rejser væk i julen, en af dem er at jeg ikke har lyst til at holde jul, en anden er at vi bare elsker at rejse.

Dog er der flere der mener at Molly My skal have lidt jul alligevel, så hun har været heldig at få en Pixibog julekalender af gudmor og en adventkalender af mormor og morfar.

Pixibog’s kalenderen siger måske lidt sig selv? Men ja, det går udpå at vi hver dag åbner en ny pixibog og læser højt, det hele danner en samlet historie (en julehistorie), så man kan vel sige at hver bog er et kapitel, det er rigtig hyggeligt, og det er jo en kalender der sagtens kan gemmes og tages frem jul efter jul.

I første advents gave har hun fået en “føle” bog om julemanden, den skabte også stor glæde hos den lille bog orm og 3 stykker fint julepynt fra Maileg – Hun blev meget glad, men papir og bånd var nu mindst lige så spændende….

Heldig lille pige hun er 🙂

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.