Juniordyne tid?

Molly My sparker sin dyne af om natten, det har hun faktisk alle dage gjort! Jeg har tænkt om vi måske skulle forsøge at skifte til juniordyne allerede nu, og på den måde så folde hende helt ind i den, så det ikke er så let at få den af. Altså kender jeg hende ret skal hun nok få den af, hvis det er det hun vil, men jeg tænker at det bliver lidt mere besværligt for hende.

Ny og større dyne betyder jo også nyt lækkert sengetøj!

Jeg har fundet nogle jeg syntes er rigtig skønne.

Først ugle sengetøjet fra Soft Gallery, jeg vill have haft det til hendes babydyne, men pludselig havde vi så mange sæt at jeg syntes det var fråds, men nu skal det da være. (På udsalg lige nu)

 

Og så er jeg også faldet for dette fra Poppy Rose, jeg elsker det fine Liberty print og jeg ved bare hvor lækkert blødt det må være at sove i. (På udsalg lige nu)

Og til sidst dette skønne sæt fra By Nord med et lille pindsvin på.

3 sæt er vel i grunden ikke for meget?

4 Comments
  1. Fiiiine betræk! Er så vild med uglebetrække især. Næh, tre sæt må være rimeligt:) Synes hele tiden de skal skiftes af den ene eller anden grund, og så er det jo rart, hvis man ikke hele tiden skal vaske og vaske.

  2. Præcis Signe! Jeg magter jo ikke at vaske hver dag, og der kan jo ske uheld midt om natten, så er det bare rart lige at kunne tage et rent sæt på hylden og komme på ik… 🙂

  3. Jeg skiftede også til junior dyne af samme årsag, men desværre formår Oline alligevel vel at sparke dynen af.
    Og nej 3 sæt er bestemt ikke for meget 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.