Noget om vuggestuepest og tænder….

Molly My ELSKER at gå i vuggestue og vi elsker at sende hende derned, den vuggestue er helt fantastisk, og faktisk er den ikke engang færdig endnu, de er i midlertidige bygninger, de nye bliver endnu mere fantastiske, men de hygger bare så meget og de voksne er så skønne og søde, ikke nok med at man bare kan mærke at de er vilde med deres arbejde, så har de også en masse ekstra overskud og energi til at lave sjove og kreative ting med børnene, lave motorisk træning og fjolle rundt.

Det er virkelig rart når det er sådan, hun har ikke grædt endnu når hun er afleveret, så dejligt.

Der er dog et minus! Og det er alt den sygdom hun hiver til sig og med hjem…. Er det altid sådan i en vuggestue i vintertiden? Der var engang en der sagde til mig at vi skulle ikke glæde os til hun startede så ville hun med garanti blive syg med den kendte vuggestuepest.

Og yes, der gik heller ikke mere end den første uge så kom snot, hosten osv…. Lille stakkels barn!

Nu er hun på den igen, snot, hoste, øjenbetændelse (+ opkast igår) dette kombineret med tænder på vej, så der er også feber og røde kinder. Hun er helt sløv og ligger helst bare stille i sofaen og kigger lidt…. ÆV… Jeg tør næste ikke fortælle hende at vinteren er lang endnu og at man altså skal have mere end 4 tænder…

Der er ikke mange smil i de øjne 🙁

2 Comments
  1. Fuck (undskyld jeg bander), hvor jeg føler med jer. Det er seriøst det værste, når ens barn er sygt. ØV!!! Bare lille MM snart bliver rask igen og slipper for mere vuggestuepest. Sender positive og raske vibes. Knus til jer

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.