Det var så den weekend….

Bortset fra puttetid (som i disse dage kan tage op til 3 timer) og meget opvågning i løbet af natten, så tror jeg (7-9-13) at vi er ved at være ovenpå her hjemme igen. Der er ikke mere feber, men det ligner stadig at anden fortand også er lige ved at være igennem.

Jeg håber det meget, da jeg er i London mandag og tirsdag, og det er hårdt for Søren at være alene med en lille syg Molly My!

Vi har haft en dejlig weekend, igår var vi ude og spise frokost med Kira, Palma og Lua, Camilla og Signe! Så var hyggeligt at have mulighed for at mødes allesammen, da Camilla præcis var i København i denne weekend.

Da lille Mirabelle desværre var syg valgte vi at tage ud til Signe i 8-tallet! Selvom jeg elsker Vesterbro, må jeg godt nok sige at der var dejligt der ude! Det er bestemt et sted vi skal ud og gå tur, altså når vejret er blevet lidt bedre.

Molly My syntes det var ret så interessant at se på Lua og Palma, hun er ret fascineret af ældre børn og fik også leget lidt med Lua.

Det er godt at man kan multitaske og følge med i hvad der sker imens der bliver spist lidt pasta

Molly My og Lua hygger og prøver at deles om legetøjet

Meget smuk udsigt på vej hjem igen

Godt pakket ind i flere lag, det var jo koldt

Idag søndag skulle vi have været til advents hygge i Humlebæk, men må vist hellere blive hjemme med alt den sne de har lovet. Så det bliver noget med indendørs hygge og måske en æbleskive eller to.

Vi startede dagen med at lege med spegepølsen

Ellers står dagen vist bare på sofahygge med alt favorit legetøjet

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.