Legekøkken

Molly My skal have et legekøkken i fødselsdagsgave, eller det tror jeg hvertfald at hun skal, kan jo nå at ombestemme mig mange gange endnu.

I virkeligheden er hun jo nok for lille til det endnu, men jeg tænker at hun vil få meget glæde af det når hun bliver lidt ældre. Hun er hvertfald meget glad for at lege med alt den “lege mad” de har nede i vuggestuen, og det med “lege mad” er jo et helt kapitel for sig selv.

Tjek lige hvor meget skønt de har her, jeg kunne jo ønske det HELE til hende!

Nå men tilbage til det køkken, jeg havde faktisk hele tiden tænkt at hun skulle have et klassisk sort Brio køkken som dette, men så kiggede jeg på det igen og tænkte at det jo ikke er et “køkken”, men bare et komfur?

Så begyndte jeg at kigge videre…. Nøj nøj nøj, hvor er der mange fine at finde…

Det her fra Moulin Roty er da så fint, men jo også “bare” et komfur…

Mens dette fra Le Toy Van, jo faktisk stadig også er et komfur, men med lidt mere køkken tilbehør?

Så fandt jeg dette fra Vilac, som er et multi køkken med komfur på den ene side og køleskab på den anden side, også et godt bud..

Hvilken er din favorit og har du måske et bud på et helt femte?

 

12 Comments
 1. Jeg købte først Brio køkkenet til Lua, med det er dødsygt! Så kiggede jeg på alverdens fine og smarte køkkener, men vi endte op med IKEA køkkenet, som bare er og bliver det bedste (synes jeg) Vi har tilbygget et lille skab (bare et lille køkkenelement fra IKEA) og så er der lidt mere bordplade. Hvis du ikke kan lide træ farven, så kender jeg en som har malet det helt sort med oliemaling og det er bare blevet mega cool.

  Go for IKEA, det er virkelig kvalitet for alle pengene og så er der lys i kogepladerne = HIT 😉

 2. JÆJ, Kira, jeg elsker at jeg lige har trykket send og så har du allerede læst og svaret mig!! <3 Må ind og se på Ikea, lyder også som et lidt hyggeligt projekt selv at male og gøre det personligt… Projekter kan man jo ikke have for mange af eller noget 🙂

 3. Jeg har også kigget på alle mulige køkkener til Oline, havde egentlig besluttet mig for det her:

  http://www.lillebi.dk/legek%C3%B8kken-og-k%C3%B8bmand/legek%C3%B8kken-fra-kidkraft-white-vintage.ashx

  Men jo mere og mere jeg kiggede på det, jo mere grimt synes jeg egentlig det var, så jeg har faktisk været i Ikea idag og købe det famøse ikea køkken. Tænker at jeg vil pimpe det lidt op (en dag, når jeg får tid), for ja det er måske lidt kedelig, men samtidig også meget neutralt, og ikke for meget, og så er prisen jo også bare helt perfekt.

  Min venindes datter er et år og kan gå, og hun ELSKER hendes legekøkken, så tænker at det sagtens også kan blive et hit hos vores piger. De skal bare se at få lettet deres mås og komme i gang med at gå :-).

  1. He he Camilla! Det er bare nogle dovne pigebørn vi har der hellere vil sidde på deres flade….. 🙂 Godt nok også fint det du linker til der, men lidt stort ik? Men må vist også kigge på Ikea…. Det lyder jo til at det kunne være et hit. Tak for din kommentar, det er hyggeligt at du følger med.

 4. Faktisk er det kun 84 cm bredt, tror det fra Ikea er 79 cm. Men ja på billedet ser det bare meget bredt ud, og det var faktisk også min første tanke da jeg så det.

 5. Sophia skal ha´ et legekøkken fra IKEA til hendes 1 års fødselsdag – det er ikke noget specielt, men med lidt tapet, maskingtape, maling osv tror jeg det bliver SÅ fint især med hæklet/træ mad til!
  Det kunne evt. også være noget for Molly My 🙂

  1. Jeg må bestemt kigge lidt videre på det Ikea køkken! Lyder hyggeligt at lave det lidt mere personligt 🙂 Tak for input

  1. Jeg må virkelig få set på det IKEA køkken kan jeg godt se! Vildt sejt at du allerede nu ved hvad hun skal have om et halvt år. Det er da overskud og kærlighed 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.