Pippyhatespanda

Åh gud, der er mange skønne ting på Etsy.com!

Jeg kan jo købe mig fra hus og hjem i tankerne, alt imens jeg sidder og kigger på de fine ting. Sagen er bare den at Molly My ikke mangler nogen dukke. legetøj eller lign. Som i SLET ikke….

Men derfor kan jeg jo godt give tippet videre til jer. Jeg er hvertfald selv meget forelsket i de skønne dukker, og sikke detaljer 🙂

il_570xN.409932249_pts3 il_570xN.409937199_e1ln il_570xN.409941646_9duk il_570xN.409941700_6ojl il_570xN.409942552_eed5

4 Comments
 1. Bestilte to i sidste uge 🙂 Lod mig lige rive med, da jeg så dem hos herligheder.blogspot.com og gik på jagt efter dem på Etsy. Men efter at have bestilt dem, kom jeg til at se at de bliver sendt fra USA. Hvilket betyder at der kommer en frygtelig masse told oveni 🙁 Øv bøv!

  Men glæder mig nu super meget til at modtage dem selvom det bliver en dyr fornøjelse. Så håber jeg bare at min lille Agnes kommer til at holde rigtig meget af dem 🙂 De er i hvert fald rigtig fine og forelskede mig med det samme jeg så dem – man kunne endda selv bestemme hårfarve osv..

  Lou

  1. Åh, heldige lille Agnes! <3
   Hun kommer da til at elske dem…. Nej, billige er de ikke, men som du selv siger så bliver de jo lavet som du gerne vil have dem og det koster jo også lidt… Hvilke valgte du så?
   Jeg krydser fingre for dig for at de ikke bliver snuppet i tolden.
   Ha en dejlig dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.