Hverdagens små hjælpere….

Som tidligere nævnt er tiden en knap faktor hjemme hos os!

Specielt i disse dage med sygdom og meget arbejde. Derfor er vi meget glad for “vores små hjælpere”, den ene er vores rengøringsdame der kommer en gang om ugen, så dejligt!

Den anden er Aarstiderne, herfra får vi måltidskasser.

Hold op det er nemt og tidsbesparende. Samtidig med at det er lækkert og økologisk, whats not to like?!

I denne uge har vi fået “Livretterne”, det er forskelligt hvilke kasser vi får, vi kigger uge til uge og vælger ud fra de forskellige kasser, hvad vi nu lige har lyst til.

Man kan få følgende kasser:

 • Livretter, børnevenlige klassikere med en grøn krølle
 • Den grønne kasse, fokus på det danske, klimavenlige, sunde og meget grønne
 • Kokkekassen, hverdagsgastronomi for alle. Tilberedning 30-90 minutter
 • Kvikkassen, skønne retter, du kan tilberede på 15-30 minutter
 • Vegetarkassen, helt grønne måltider med kant
 • Verdenskassen, masser af knasende og krydrede indslag

Vi har prøvet alle kasserne og syntes de er fantastiske.

Herudover kan man jo så også få frugt og grøntkasser i forskellige varianter.

I denne uge står menuen på:

En ret “kødtung” uge, men tit er der også fisk eller vegetar retter, så det er meget forskelligt.

Vi køber tit kasserne til 4 personer, selvom vi kun er 2 personer, prisforskellen er nemlig ikke så stor.

En kasse til 2 personer kr. 407, det giver en kuvertpris på kr. 68. Hvor imod en kasse til 4 personer koster kr. 501, det giver en kuvertpris på kr. 42.

Enten kan man jo lave store portioner og fryse ned til en travl dag eller bare finde på noget andet med det der er tilbage.

Således laver vi pasta bolognese af det overskydende oksekød, tomater, gulerødder og persillerødder.

Og brændende kærlighed af det overskydende flæsk, kartofler og løg.

Og den ekstra pizza dej kommer i fryseren til en travl dag…. Således har vi mad til 5-6 dage for kr. 501, og der er rigeligt med mad! Et ekstra plus er at alt er økologisk…

Hovedvægten er på grøntsagerne, og der er nok mange der syntes det ikke helt er nok med 100-150 gram kød pr. person, det er dog alt rigeligt til os, da der er rigeligt med grøntsager. Dog er Aarstiderne nu begyndt at lave mulig for at købe ekstra kød/fisk/æg til kasserne, men det tror jeg nu aldrig vi kommer til at benytte os af.

_MG_3794

Kassen bliver leveret foran vores hovedør (Aarstiderne har nøgle til opgangen) Dvs. jeg skal ikke selv slæbe mine indkøb op til 3.sal. Endnu et win!

_MG_3804

_MG_3805

I flamingo kasserne ligger alt det der skal holdes koldt, det ligger på is og kan sagtens stå hele dagen til vi kommer hjem fra arbejde.

_MG_3806

_MG_3808

_MG_3809

 I trækassen ligger alle grøntsagerne og de kolonial varer der ikke skal være på køl.

_MG_3810

_MG_3811

Der medfølger udførlig opskrift/vejledning, så alle kan være med. Selv Søren, der ellers ikke laver så meget mad. Endnu en win!

_MG_3813

Og der er også en ekstra folder med i bunden af kassen med lækker inspiration og andre opskrifter

Dette indlæg har intet med Aarstiderne at gøre, det er 100% mig selv der bare gerne vil give anbefalingen videre til andre travle børnefamilier.

5 Comments
 1. Her hjemme køber vi deres grønsags kasser og kød kasser. Synes det er super praktisk. Vi har endnu ikke prøvet måltids kasserne, mest pga Oline som jo spiser vores mad, og den er ikke altid super børne venlig ( = barn med ikke så mange tænder venlig). Faktisk er vores mad herrekedelig fortiden, boller i karry, frikadeller og sovs, pizza etc etc. Glæder mig til at hun kan spise noget mere rigtig mad, for den menu hænger mig snart langt ud af halsen.

  1. Nej, du har ret, det er ikke altid lige \”ikke tænder\” venligt, men så laver vi bare noget andet til MM den dag…. Det hjælper os stadig meget 🙂

  1. Det kan altså virkelig anbefales Signe! Nu handler i jo hos Nemlig og sparer tiden med at handle! Men det er også bare rart ikke altid selv at skulle finde på, og at andre laver menuen for mig. Er spændt på stegt flæsk med persillerisotto i morgen, det havde jeg nok ikke lige selv fundet på. Og sådan er det tit, men altid lækkert…. Altså med sådan her en kasse har vi jo aftensmad til 5-6 dage, så vi handler jo stadig mejeri produkter, morgenmad, snack, frugt, toiletpapir. Og tit handler vi også til weekenden, da vi får kassen mandag og så er den tom til weekenden. Men det er nu også hyggeligt at handle sammen i weekenden, du ved lige et smut i Torvehallerne og sådan…. Jeg vil tro at i de uger vi får kasser kan vi nøjes med at handle for ekstra max 1000 kr… Så det kan bestemt betale sig, jeg kan umuligt selv handle til 5 dage for 500 kr og så er ALT tilmed økologisk…. Prøv det!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.