BLACK SWAN – Minimalistisk med et twist

Kender i Black Swan? Jeg gjorde ikke indtil i sommers hvor jeg købte mine første stykker tøj hos dem, en kjole, blazer og top, som jeg har brugt rigtig meget lige siden, det kan man ikke se på det, så kvaliteten er helt i top og prisen helt i bund…

Det lyder som en dårlig salgstale, men det er sandt – Selvom jeg godt kan høre at det er godt at jeg ikke er sælger for dem 😉

Black Swan kan kun købes online eller gennem en konsulent, præcis som vi kender det fra Norlie og børnetøjet. Det jeg godt kan li ved Black Swan er at det er enkelt og i farver jeg er selv altid vælger (sort og grå) og med ganske få detaljer, altså minimalistisk med et twist.

Den næste kollektion kommer til salg online fra d. 16 september og prøv lige at se hvor lækkert det ser ud på disse billeder, jeg glæder mig!

blackswan

Lækre sager ik? –  De der leo bukser, buksedragten og den bordeaux cardigan står højt på min ønskeliste og sikkert også en masse andet.

Jeg har selv inviteret Marlene (fra Malsen.dk), som er konsulent for Black Swan, hjem til mig og vise det hele frem lørdag d. 14 september kl. 13.30. (Altså 2 dage før det kommer til salg online)

Der er faktisk stadig plads til et par stykker eller 3 mere, så hvis du bor i nærheden af Vesterbro, København er du velkommen til at komme med, bare send mig en mail inden så jeg har lidt styr på hvor meget kage mm jeg skal bage…

Følg bloggen på Bloglovin eller Facebook.

6 Comments
  1. Ærgeligt jeg bor så langt væk, ellers ville jeg gerne have kigget forbi 🙂 De laver virkelig nogle lækre sager, husker stadig noget af det som blødt som smør!

    /Lou

    1. Ja, det kunne godt nok også være hyggeligt hvis i kom forbi Lou… Du må bestille online når det kommer på, eller selv invitere en konsulent hjem 🙂

  2. Uh, jeg holdt selv et arrangement i marts (tror jeg nok, det var), og de fem ting, jeg fik købt i den forbindelse, en af dem har jeg nok på ugentligt. Pt. sidder jeg faktisk i den lange grå cardigan med lyserøde (ish) lommer, som Marlene også viser frem nogle gange 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.