Vinter, og gerne snevejr, kom an!

Vi er nu helt klar til vinteren, bevares det er dejligt med den sensommer vi har fået nu, men altså et styk Molly My blev godt tosset da hun ikke måtte få den nye flyverdragt på igår. Det var virkelig dumt af mig at åbne pakken foran hende, smuk er den nu også, så kan da godt forstå hende.

Denne vinter skal Molly My igen i en Ver de Terre flyverdragt, vi elskede den Coffee farvede vi havde sidste år, den er blød, let og holdte hende dejlig varm hele dagen, så selvfølgelig skulle hun have sådan en igen.

Vi har i år valgt den nye flotte grå farve der hedder Thunder, jeg vil bedst beskrive den som koksgrå, SÅ fin. Som hue skal hun også have fra Ver de Terre, i en lækker uld/cashmere blanding . Ver de Terre forhandles mange steder, du kan se nærmeste forhandler lige her.

vinterklar

Og på fødderne skal hun have dejlig varme støvler fra Angulus. Vi har været så glade for hendes begyndersko og sandaler fra Angulus, så det faldt helt naturligt at fortsætte med det, de er behagelige, gode at gå i og sålen er dejlig blød og skridsikker. De er med uldfoer og tex-membran og sidder rigtig godt på hendes fod. Støvlerne fåes i mange forskellige faver lige her.

Vi skal nok vise mere frem når det kommer endelig i brug, altså når det bliver lidt koldere i vejret ik 🙂

Har i også fået styr på vintertøjet allerede?

Følg bloggen på Bloglovin eller Facebook.

19 Comments
 1. Hej Michala
  Jeg har selv en VDT flyverdragt til min datter, Filippa. Hun er netop blevet et år. Flyverdragten er str. 1,5. Hvad str. er MM\’s flyverdragt og hvad str. burger MM i normalt tøj? Vores flyverdragt er nemlig rigelig stor, og jeg er faktisk ude i, om Filippa evt. ville kunne passe den til næste vinter også…
  Og tak for en fantastisk blog!
  Kh Christina

  1. Hej Christina, tak for ros og dejligt at høre fra dig 🙂 Molly My er lang og lidt tynd, sidste vinter havde hun dragten i str. 1,5 år og i år har hun den i str. 2 år. Hun er fra januar 2012. Og bruger lige nu str. 86/92 alt efter mærke, det er svært at sige om din datter også kan passe den næste år, det kommer nok an på hvor meget hun vokser 🙂 Måske du skal prøve en str. mindre i år, hvis du syntes at den er rigelig stor? Hun skal jo helst kunne bevæge sig. Ha en dejlig dag.

  1. Der er altså også bare mange fine farver Nina, jeg valgte de sorte fordi jeg tænkte at de var lettest at få fine igen, for hvis jeg skal være realistisk, så ved jeg jo godt at det er hårdt for sådan et par støvler at være i vuggestue og på legeplads dagen lang, så er det rart at man kan gøre dem fine igen ik? 🙂

   1. God pointe – kan være jeg også ender med sort! De sølv holder nok ikke ret længe selvom det \”bare\” er til privat brug, de bliver alligevel også brugt meget!

    1. Molly My havde sølv sandaler denne sommer, de holdte nu ret fint, man kan jo også godt få sølv skocreme, men ja sort er bare \”let\”… 🙂 Skal i have 2 par vinterstøvler? Er det normalt at købe det? Jeg har jo ingen erfaring med vinterstøvler, sidste år gik hun nemlig ikke endnu….

 2. Heh præcis samme har jeg i kiggerten..
  De sorte støvler kommer helt sikkert også her hjem og bo!! De passer jo til det hele og holder sig forhåbentlig fine længere.. Vi snakkede om, om de blev for drengede/hårde i sorte.. Men valget faldt altså på dem!! 🙂 Hun bliver fin hende MM, så klar til vinteren!!

  1. Fedt, så kan de matche vores børn! Jeg syntes ikke sorte sko bliver for hårde, jeg havde kig på disse eller mørkeblå 🙂 Og tak, ja hun bliver fin, lille forkælede pige barn <3

 3. Haha – de sorte Angulus\’er bor også herhjemme og venter på vinter. Og en ekstra fin service er, at vi kan komme forbi og måle fødder og prøve igen – og bytte til evt. større str. når vinteren kommer, hvis Bean er vokset ekstrameget i fødderne. Like. Vi har faktisk 3 flyverdragter! En overgangsdragt fra Wheat, en skrigende pink arvesag og en grå fra Danefæ til en virkeligt god pris, som Kæreste kom hjem med.

  1. Åh gud, skal man have flere flyverdragter også? Kunne læse et andet sted at der også er flere der har flere par vinterstøvler, og nu også flyverdragter? Tror at vi starter ud med en enkelt af hver, ellers skal vi da leve af havregrød hele vinteren 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.