Smuk grå isoli med eventyrlig applikation af Anne Lindberg

I kan godt se at denne kjole bare måtte her hjem ik?

Soft Gallery er netop kommet online med den smukke AW13 kollektion, jeg har tidligere faktisk flere gange udtrykt min kærlighed for præcis denne kollektion her på bloggen, og nu er det altså nu, at den kan købes.

Jeg kan godt afsløre at jeg allerede har lagt en større bestilling til Molly My, men til mit forsvar stod det på min “liste” til efterårs køb, så det var helt efter planen….

At jeg så ikke tror at jeg er helt færdig med den kollektion endnu, det er så en helt anden snak, af den mere ufornuftige slags.

autumn_sky_kopi

Denne gang har jeg læst lidt op på de forskellige kunstnere bag de små “gallerier” på tøjet.

Og på denne kjole er det lavet af dygtige Anne Lindberg som har lavet mange andre fine ting også, det er en af de punkter jeg syntes at Soft Gallery præcis skiller sig ud, til den gode side, ved at have forskellige kunstnere til at lave print og applikationer på tøjet, smukt, anderledes og for mig lidt lærerigt, når jeg så læser lidt om dem.

Nå men se selv mere Soft Gallery AW13 på linket – Men advarsel! Der er FINE sager. Jeg glæder mig til at det ankommer og lover at vise frem når Molly My hopper i det.

Følg bloggen på Bloglovin eller Facebook.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.