Leo Mania x 2

Man kan aldrig få for meget Leo, så er det sagt. Denne gang er det både Molly My og jeg der har shoppet fine støvler. Molly My syntes det er noget så hyggeligt at vi har “samme” støvler og griner af det når vi begge har dem på, det er da lidt sødt?

Angulus til børn kender vi vist alle? Vi har hvertfald været i gennem flere par her hjemme, alle med stor succes, men jeg har aldrig haft nogle selv og det er en skam, for de er godt nok lækre.

Det er faktisk ret fedt at få prøvet noget af som jeg selv giver mit barn på, jeg har altid syntes at Angulus sko til børn virkede rigtig lækre og i god kvalitet, men jeg vidste jo reelt ikke hvordan de var at have på indtil jeg selv prøvede disse.

Hold op, de er dejlige at have på og den rågummi sål er virkelig behagelig at gå med, helt ærlig så er det ikke mit sidste par, jeg er fan på kort tid – Angulus laver virkelig mange fine voksen modeller, se mere her.

leo2

Leo til voksne her og leo til børn her, hvis nu man syntes at leo er lige lidt for meget, findes de altså også i andre mere neutrale udgaver, f.eks. sort og brun 😉

leomania2

Har i haft Angulus til jer selv eller er det også mest børnene i har tænkt på i den forbindelse?

Følg bloggen på Bloglovin eller Facebook.

6 Comments
  1. Enig!!

    Jeg købte sidste år et par sandaler fra Angulus, til mig selv.
    Sidste sommer og denne har jeg LEVET i de sandaler. De er så sindssygt lækre, og sålen har bare formet sig fuldstændig efter min fod.

  2. Jeg sukker efter et par pæne, varme og praktiske vinterstøvler til legepladser i den kommende sæson – men sjovt nok trumfer vinterudstyr til Bean morens behov for nye ting til sig selv!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.