En vinter uden sygdom?

Hvis i har læst med siden sidste vinter, så ved i godt at vi havde vores del af sygdom og “vuggestue pest” som den så pænt bliver kaldt, hvis der var en uge hvor Molly My ikke var sløj eller syg, så var det næsten så vi fejrede det, øv det var hårdt, både for hende og for os.

Som det nok kan ses på billedet er vi KLAR til en vinter uden sygdom?

Jeg har læst og fået god viden og tips i denne lille E-bog som netop fortæller om forebyggelse og vedligeholdelse i forhold til alle de små og store udfordringer som efterår og vinter kulden jo bringer med sig.

IMG_3599

Har i nogle gode tips eller andet, så del dem meget gerne i kommentarfeltet, så andre også kan få glæde, og ellers vil jeg bare anbefale jer også at læse i E-bogen, med et ønske om en god og rask vinter.

Indlægget er sponsoreret, men 100 % udtryk for min egen mening.

Vil du se meget mere Bastabum? – Så kan du følge bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

INDLÆGGET KAN INDEHOLDE AFFILIATE LINKS

10 Comments
  1. Det er da noget af et arsenal – Du må endelig komme med opdateringer om du synes det virker…
    Arbejder nemlig som dagplejer, og hvis det virker – Så må jeg jo hellere selv anskaffe mig et arsenal ;0)

  2. Bio-strath og uld sværger vi til. Jeg har også skrevet et indlæg om det på bloggen for et par mdr siden. Mine børn har ikke været på antibiotika siden vi startede med det for 4 år siden 🙂

  3. Jeg drikker daglig et glas vand med c-vitamin brusetabel, købes på apoteket og det HJÆLPER. Også hvis jeg glemmer det og forkølelsen kommer snigende drikker jeg bare så er det væk igen. Det er værd at prøve og så smager det også godt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.