Playmobil 40 år

playmobil

I sidste uge var jeg inviteret til en fornem fødselsdag, nemlig hos Playmobil som fyldte hele 40 år. Det var spændende at komme med på rejsen og høre om udviklingen fra ridder figuren og til hvor vi kender Playmobil idag.

Specielt var det fascinerende at høre om hvordan de forskellige temaer og æsker bliver til, nemlig ved ønsker og forslag fra børn og voksne verden over.

Vi så eksempler på børnetegninger der var sendt ind og som var blevet lavet til æsker, det tager mellem 2-3 år fra en tegning/ide opstår og til æsken er færdigudviklet med design, produktion, test osv.

Molly My har leget løs i weekenden med disse små overraskelses figurer, og hun havde meget sjov og glæde ud af dem, de var lidt svære for hende selv at samle, men med vores hjælp gik det og så var hun ellers meget optaget af hvor fine og smukke de var.

Der var fuld valuta på pyntedelen og det elsker hun jo.

IMG_9991

IMG_9975

Legede i også med Playmobil da du var barn?

Jeg er blevet helt tryllebundet af deres univers og har drømt om mange skønne serier på deres hjemmeside, altså til Molly My naturligvis (okay måske også lidt til mig….) 😉

Se meget mere Playmobil lige her.

 

Vil du se meget mere Bastabum? – Så kan du følge bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

 

Indlægget kan indeholde affiliate links.

3 Comments
  1. Har du nogensinde nogle indlæg der ikke er et eller andet sponsoreret indhold i.
    Alle dine indlæg handler efterhånden om noget du har været til (og fået), fået af gaver eller indlæg med reklamelinks. Det er dødkedeligt, skriv nu noget fra hjertet.

    1. Det er ærgeligt at du føler sådan Linn, men min blog vil nok altid være lidt af det hele, blog events mm. er også en stor del af det, dog altid med hjertet med.

  2. Mine brødre og jeg legede rigtig meget med playmobil, og jeg er årgang 68. Det glæder mig at produktet stadig holder. Jeg mindes at min bror samlede på western udgaven, med cowboys, hest, og hele molevitten. Jeg tror han stadig har det. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.