Første uge uden sutterne

IMG_0906

Vupti, så gik der en hel uge uden sutterne. Jeg har lige ville vente med at skrive om det hele, indtil vi så hvordan det faktisk gik med det hele.

Det er seriøst (7,9,13) gået over alt forventning denne uge. Der har faktisk ingenting været ud over den første nat, hvilket vel også var forventligt? Det er jo en stor ting hun har sagt farvel til, en stor tryghedsting.

Som tidligere nævnt her var vi jo i Build A Bear sidste mandag og kigge på bamserne, Molly My forelskede sig vildt i en My Little Pony udgave og skulle så tænke over hvornår hun var klar til at bytte sutterne ud for den.

Det mente hun så at hun var onsdag, så alle sutterne blev pakket i en lille pose og vi skulle ned i butikken og klare sagen. Det var jo en kæmpe oplevelse for hende, ikke bare den del med “Jeg er nu en stor pige, der ikke bruger sut”, men også hele delen med at lave sådan en bamse. Hun hjalp selv til, kyssede et lille hjerte, vaskede den og valgte sko og tøj.

Meget meget stor oplevelse, selv sutterne afleverede hun selv stolt ved kassen, som ses på øverste billede og hjem cyklede vi med en ny god ven.

IMG_0863

Hjem kom vi og hurtigt måtte vi ringe far hjem, så han også kunne høre om det hele og se den nye ven i huset. Hun var stolt, pavestolt!

Og ved sengetid var der heller ikke noget. MEN ved midnat gik alvoren vist op for hende, hun vågnede op og var vildt ked af det, hun græd og græd i en halv times tid, hun bad egentlig ikke efter sutterne, for dem vidste hun jo nok godt hvor var. Men hun var ked af det og frustreret. Hun plejer at sove med en håndfuld sutter, som hun så bytter rundt med i søvne. De manglede nok lige der. Men hun faldt i søvn igen, og siden har der ikke været noget. Overhovedet.

Faktisk så fandt hun en sut den anden dag i noget dukketøj (troede ellers jeg havde fundet dem alle) og hun begyndte at skrige, en sut, en sut, jeg kan ikke li sutter. Så vi skyndte os selvfølgelig at smide den ud 🙂

Vi syntes at hun er møg sej, så er det sagt! Og også lidt stor, for man er bare en stor pige når man ikke bruger sut.

IMG_0882

Her er hun så med hendes nye bedste ven. I glimmer sneakers og prinsesse kjole, fint skal det være 😉

Molly My’s fleece er fra molo og bare et kæmpe hit lige for tiden.

Hun har den under hendes vinterjakke og har virkelig brugt den meget den sidste månedstid, hun elsker den og kalder den hendes uld, hvilket er meget positivt, hun er jo et uldbarn.

 

Vil du se meget mere Bastabum? – Så kan du følge bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

 

Indlægget kan indeholde affiliate links.

2 Comments
  1. Hvor sejt! Og lidt sjovt og ret sødt at hun begyndte at skrige af den vildfarne sut 😀 Ih, hvor MÅ vi også bare i gang!

    1. JA, det var virkelig ikke den reaktion vi havde regnet med, havde nærmere frygtet at hun ville have dem, hvis der dukkede en op…. Det kan anbefales at have en ting man bytter over med, det behøver jo ikke være en så stor ting som denne pony. Men det virkede bare så meget, dagene op til talte hun om den pony mange gange om dagen, og sagde at den skulle hun have når hun ikke brugte sut længere, måske ikke mega pædagogisk, men okay med en belønning syntes jeg alligevel 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.