Velkommen på 3.sal

IMG_2790

(Dørskilt lavet af dygtige Mette Marie, som kan findes her)

Jeg syntes at i har set så meget af vores sommerhus og af Molly My’s værelse, at det må være på tide at invitere jer indenfor på 3.sal, altså her hvor vi bor.

Det er faktisk ret personligt for mig at vise mere af vores hjem frem, ved ikke hvorfor? I ser jo så meget andet, men det er det altså lidt.Vi bor egentlig ikke med en bestemt stil, andet end selvfølgelig vores egen, det er vist et godt mix af nyt og gammelt, enkelt, men stadig med en del farver og ting.

Og med børnesager (legetøj) i hvert et hjørne. Jeg var en af dem, der bestemt ikke skulle have børnesager overalt, gæt selv hvad der er sket…

Vi (jeg?) har lidt forskellige planer og ændringer i ønskebogen, vi har boet her i 5 år nu og det er tid til en lille smule forandring, dog uden det koster alt for mange penge, dem sparer vi nemlig på for tiden!

Jeg er begyndt lidt i stuen, helt enkelt med at skifte lidt rundt på plads og indhold i vores rammer og så vil jeg gerne have et nyt gulvtæppe, mere om det i andet indlæg, er nemlig stadig i tvivl om hvad vi skal vælge, og her kan i måske hjælpe lidt :-)

Men her er så lidt glimt af vores hjem:

IMG_2779

Soveværelse, med 8 år gammelt Katvig sengetøj, stadig lige fint og blødt! = anbefaling :-)

Julie Nord over sengen og ved siden af en gammel lampe, som vi har fundet på loppemarked.

IMG_2783

IMG_2812

Stuen, hvor jeg som nævnt har skiftet lidt rundt på rammer og indhold og hvor Molly My fylder med stole, legesager mm. Helt ærlig så syntes jeg efterhånden det er hyggeligt at man kan “se” hende i hjemmet, altså forstået på den måde, at man kan se at der også bor et barn. Bo Bedre / Instagram hipt bliver det sgu aldrig, men hey, det har heller aldrig været planen.

Billederne (som da vist lige skulle være rettet lidt til) er fra mange forskellige steder, blandt andet Justspotted.dk, kisten købt i en genbrugsbutik og sofabord på Lauritz.com.

Molly My’s stole er fra by KlipKlap og We Do Wood. Tumledonuts er fra bObles.

IMG_2784

Tæppe hæklet af vores underbo, lampe fra Flexa og pude fra LuckyBoySunday.

IMG_2806

En gammel Vera Margarine kasse til dims i kontoret (købt på lokal salgsgruppe på Facebook)

IMG_2793

Langside i kontoret med reoler fra Montana, billeder og print fra forskellige loppemarkeder og trækasser fra We Do Wood.

IMG_2798

Et lille glimt fra køkkenet med bræt lavet af dygtige Dorte Bak, glaskande købt med hjem fra en ferie i Amsterdam, sådan en pigeferie længe inden jeg mødte Søren, glasflaske snuppet med hjem fra en restaurant (jeg spurgte om lov!) på Fuerteventura i vores juleferie og koral mm. fundet på Fillipinerne sidste år.

Igen en blanding af det ene og andet, men alt med en lille historie eller tanke til en god oplevelse.

 

Er i klar på flere glimt en anden dag?

 

Vil du se meget mere Bastabum? – Så kan du følge bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

 

Indlægget kan indeholde affiliate links.

 

(Visited 23 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Helt klar på et glimt en anden dag. Syntes i har et fantastisk hyggeligt hjem, der emmer (er det et ord??) af personlighed – er måske ved at være lidt træt af hjem i hvid/sort/pastel nuancer, hvor de alle ligner hinanden ;0)

  • Tak Anja, jeg lover det aldrig bliver helt i de nuancer, det holder jeg simpelthen for meget af farver og \”rod\” til at vil kunne leve i :-)

 • Super hyggeligt, søde Michala.

  Og jeg er HELT med Anja. Jeg er heller ikke kæmpefan af de der mainstream nordiske boliger, der florerer alle vegne på instagram. Altså det er da pænt – men det er ret upersonligt.
  Det her er meget mere mig. Så hyggeligt – og jeg elsker mixet af nyt og gammelt, dyrt og billigt.

  Mere, mere, meeeeere….

 • I bor smadderhyggeligt, et miks af alt mulig, lige min stil. Og det dørskilt, det skal jeg bare ha fingrene i, hold op hun laver mange fede ting. :0)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *