LCHF Året Rundt + Konkurrence

(null)

— Konkurrencen er SLUT, tillykke til Maria, som har modtaget en mail —

Hvis i har læst med et stykke tid husker i nok mine LCHF indlæg? De kan alle findes lige her.

Det er længe siden at jeg har fortalt jer om den del, altså LCHF delen, men det er som sådan ikke fordi at jeg/vi ikke lever efter det længere, men det er bare blevet en hverdag og så har jeg/vi fundet et niveau der passer os godt.

Rent praktisk så betyder det at i hverdagen lever jeg efter det, eller hjemme vil jeg nok nærmere sige, for er jeg ude og spise en tirsdag aften, så spiser jeg som der bliver serveret eller jeg har lyst til. Dvs. jeg er langt fra striks som tidligere og i weekenderne kan jeg også sagtens finde på at spise is eller lign, hvis jeg har lyst.

Søren og Molly My har altid spist som mig og så har det derudover fået brød, pasta osv ved siden af. De har godt af de fede sovser, dip mm, men kan ikke udvære alle kylhydraterne.

Jane, skønne Jane, har udgivet endnu en bog “LCHF Året Rundt” og den til dato, efter min mening, bedste af hendes 4 bøger. Den tager som navnet siger os med året rundt og laver mad efter råvarer og årstiderne, dvs. der er også indlagt påske, jul osv. Den kan virkelig anbefales og fåes nedsat lige her.

En ting jeg specielt godt kan li ved denne bog, er at Jane har formået at give den et ekstra personligt twist med skønne familiebilleder, udover de som altid enormt lækre mad billeder.

Jeg har fået fornyet inspiration og er igang med at tage mig mod til en 100% striks periode igen, ærligt så havde/har jeg det virkelig godt når jeg er striks, så vil gerne igen.

Det er bare lige det der bump jeg lige skal hoppe over, tror det bliver i løbet af februar at jeg gør det igen, også cirka 3 måneder inden jeg så kan blive mere liberal igen. Min krop og jeg vil have godt af det.

Skal i være med? En af jer kan vinde et eksemplar af bogen, som vi være en god start og inspiration.

For at deltage skal du bare skrive en kommentar til dette indlæg, hvad bestemmer du selv.

Jeg trækker en tilfældig vinder med random.org, næste mandag d. 9/2-2015 kl. 20.00.

 

Vil du se meget mere Bastabum? – Så kan du følge bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

 

Indlægget kan indeholde affiliate links.

(Visited 18 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *