Et vinterferietip: En hyggelig og nem kreastund til børnene

IMG_2106

krea

I husker nok at jeg fortalte om børneclub’en fra vores sidste ferie? Ellers kan i hvertfald genlæse det her.

Molly My fik lavet rigtig mange fine sager, utrolig ekstra fine sager, hvis man spørg hende selv, hun var simpelthen så stolt, og alt blev naturligvis taget med hjem til Danmark. Det var egentlig et ret simpelt koncept de havde gang i. Nemlig med paptallerkner, de kunne blive til en masse forskellige ting og dyr. På billedet er hun meget optaget af at tegne øjne op en krabbe.

Det passede med at børnene kunne male første lag og så gå ud og lege imens det blev tørt og så ind igen og male videre, lime osv bagefter.

Der blev lavet alverdens dyr, Minnie og Mickey Mouse, Angry Birds, Nemo og meget meget andet. Kun fantasien sætter vel egentlig grænser. Tænker at vi også skal have lavet en Olaf (fra Frozen) en af dagene i weekenden.

Måske en vinterferie aktivitet, hvis i skal hygge hjemme en af dagene?

 

(Visited 17 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *