Bæredygtige initiativer #1

Auping

Jeg syntes at der er så mange bæredygtige, og dermed vigtige, initiativer omkring os. Og vil fortælle lidt om dem jeg finder ekstra spændende. Håber det også kan sætte lidt tanker igang hos jer og måske også give inspiration i den retning. Det er bare vigtigt med bæredygtighed i forhold til brug af jordens ressourcer, specielt med øje for vores børn, deres børn fremtid.

Det første indlæg er et af de mere spændende initiativer, jeg er faldet over nemlig denne (meget skønne) Auping seng som fåes i et specielt bæredygtige tekstil lavet af blandt andet genanvendelige flasker, så kan man da tale om at sove med god samvittighed ik?

Auping har desuden en masse andre bæredygtige initiativer med ‘Take Back System’ hvor de tager gamle madrasser retur til genbrug ved køb af nye, og en bæredygtig fabrik mm. Det håber jeg at kunne fortælle jer meget mere om på senere tidspunkt, den er jeg nemlig inviteret ned og besøge, altså fabrikken og får derfor mulighed for at få endnu mere info, f.eks. også om deres Cradle to Cradle certificering. Læs mere om det her.

Imellem tiden må der drømmes om, og spares op til, denne seng.

 

(Visited 24 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *