Når man sletter billeder og indlæg

I opdager det nok aldrig, hvordan skulle i dog kunne det, men jeg har været inde og slette indlæg på bloggen og billeder på Instagram.

Noget jeg egentlig er stor modstander af, jeg syntes at det jo giver et samlet helhedsbillede over en given periode af vores liv, så der skal virkelig være en god grund før end jeg sletter noget.

Det har jeg imidlertid gjort i disse dage, sagen er den at der andet steds har været skrevet en rigtig ubehagelig kommentar om Molly My og en veninde, en kommentar som vi tog så alvorligt, at den blev meldt til politiet.

Kommentaren blev sporet til en fælles IP adresse på DTU, så der kan som sådan ikke gøres så meget, andet end skrives rapport og så skal vi være ekstra opmærksomme hvis der skulle komme mere af den karakter.

Jeg ved godt at vi måske “selv beder om det” når der sådan deles så meget fra vores liv. Men stadig er det ikke okay at skrive kommentar af pædofil karakter om børn, aldrig i min verden!

Om jeg så viste billeder af mit barn uden tøj på, så er det i min bog aldrig okay. Og nej, jeg viser selvfølgelig ikke billede hvor hun er uden tøj på, og vil heller aldrig gøre det!

Det her går langt over min grænse, og selvom det er flere dage siden det er sket, kan jeg mærke at jeg har tænkt en del over det efterfølgende. Men er også kommet frem til, at det er en gave jeg giver mit barn, altså en have at skrive denne blog til hende. Det er hendes liv i ord og billeder.

Hvis jeg skal til at blogge uden navn, billeder og personlighed, så kan jeg ligeså godt stoppe med at blogge, for så er det ikke længere mig.

Så for nu, bliver der slettet lidt, af det allermest personlige.     

(Visited 17 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *