Molly My facts #1

IMG_3700Kliche numero uno, tiden går hurtigt, der sker så meget og bla bla bla. 

Men det GØR der altså, Molly My udvikler sig med lynets hastighed, og lige så selvstændig (læs stædig) som hun kan være, lige så fjollet og dejlig er hun, heldigvis, også det meste af tiden. 

Her lidt random facts #1, jeg tænker at der nok kommer flere en anden dag. 

– Hun spiste den anden dag, 3,5 rundom rugbrød med leverpostej og krummer (krummer er Molly My’sk for ristede løg). Det er da ret meget når man kun er 3 år og har en lille bitte mave?

– Måske derfor, at hun den anden dag, også sagde “Det er hårdt at lave lort”!?? – Altså hvad kommer ind skal jo også ud igen ik? Og lige når det kommer til mad, så spiser hun en del, appetit det har hun.

– Hendes sprog er i rivende udvikling, virkelig udvikling, hendes ordforråd og sætninger udvikler sig dagligt. Hendes grammatik og bøjninger, det går hun tilgengæld ikke så meget op i. Ligefor tiden hedder en bog en bøg, og vi sig nej Molly, det hedder da en bog det ved du da godt? Men det hedder jo to bøger ik? Derfor en bøg…

– Hun indregner Gunner og Clara i hendes familiebillede, så når der tales om, beskrives eller tegnes familien Bastian, ja så er de også en del af det.

– Hun sover både med baby og juniordyne, men aldrig en længere ad gangen. Vi giver hende dyne på mange gange i løbet af en aften. Ligesom det er nærmest 100% sikkert at hun også i søvne får taget hendes natbukser af i løbet af natten.

(Visited 8 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *