Aveda Earthmonth2015

EM15_1001_Base_r2_crop

April måned, dvs. lige nu, er Aveda Earthmonth, og det betyder rigtig meget for mig og for mange børn omkring i verden. Og derfor tænker jeg også at det er noget for jer?

I løbet af Avedas Earth Month i april 2015 inviterer AvedaTM The Art and Science of Pure Flower and Plant Essences sine gæster til at tænde et lys for en lysere fremtid for børn verden over. Det at tænde et lys kan virke som en simpel gestus, men det vil gøre meget mere end blot at skabe en stemning eller dufte godt i et rum: Det vil være med til at ændre liv.

Som en del af vores Earth Month tiltag, donerer Aveda 100% af salget af vores signatur-aromalys i limited edition, Light the WayTM lys, til Global Greengrants Fund – en nonprofit organisation, der kanaliserer tilskud til græsrodsbevægelser, som arbejder på at løse presserende miljømæssige problemer rundt om i verden. Siden 2006 har Aveda indsamlet $9 millioner gennem sit salg af Light the WayTM lyset.

Takket være Avedas passionerede netværk og gæster, har brandet siden 1999 indsamlet mere end $38 millioner til at støtte organisationer, der direkte påvirker miljømæssige ændringer. Mere end $32 millioner af beløbet er gået til at støtte projekter for rent vand rundt omkring i verden.

Et Light the WayTM lys til kr. 148 kan gøre den store forskel for mennesker, der lever uden rent vand rundt om i verden. Faktisk kan et køb af et enkelt lys sikre et års drikkevand for en person, der bor i Madagaskar. I år er tegningerne på æsken til Light the WayTM lys lavet af børn fra regionen Manakara i Madagaskar, som har nydt godt af Earth Month finansierede vandprojekter.

”Aveda har stærke relationer til vores leverandører af essentielle olier fra Madagaskar. Eftersom dette også er et land, hvor adgangen til rent drikkevand er en daglig udfordring for mange mennesker, ønskede vi at hjælpe med at imødekomme dette basale behov,” siger Dave Rapaport, Aveda Vice President, Earth and Community Care.

I landsbyen Vohimasina hentede landsbyboerne engang vand fra floden Faraony, der er forurenet og et hjemsted for krokodiller. En donation på $52.500 fra Aveda og Global Greengrants Fund til The Association School, har gjort det muligt for lokalsamfundet, at samles om konstruktionen af et nyt vandsystem i landsbyen så familierne kan være sikre og sunde.

”Vi har nu finansieret projekter i tre forskellige landsbyer, hvilket har givet tusindvis af beboere adgang til rent drikkevand. Samtidigt har dette reduceret tilfælde af vandbårne sygdomme, og givet mødre mere tid at tilbringe med deres familier, i stedet for at skulle hente snavset vand langt fra hjemmet,” siger Dave Rapaport. ”Aveda planlægger, at fortsætte sin støtte til lokalsamfund i Madagaskar, takket være vores enestående samarbejdspartnere i landet kombineret med vores gæsters køb af Light the WayTM lysene.”

PAS PÅ JORDEN – LIGHT THE WAY AROMA OG EMBALLAGE

Aromalyset Light the WayTM kommer i 100% genvundet glas fra flasker, og yderemballagen består af 90% genbrugsmateriale, hvoraf en del kommer fra tidligere Aveda-emballager, der ellers ville være
indgået i genbrugsstrømmen). Lyset byder på en ny, ren blomster- og plantearoma med 100% økologisk certificerede essentielle olier, inklusiv økologisk certificeret vanilje, kanel og ylang ylang fra Madagaskar.

Det 100% naturligt udvundne soja- og plantevokslys brænder rent og fuldkomment i mere end 27 timer, og fylder luften med en rig og krydret duft.

Light the WayTM lyset koster kr. 148 og lanceres i slutningen af marts 2015.

Nærmeste Aveda-forhandler anvises på telefon 2638 0380.

 

IMG_1636

Sidste år så lyset således ud, de duftede mildt og lækkert, uden at være for meget. Jeg er nemlig lidt hys med duftelys, dette var helt perfekt.

Jeg skal bestemt have fat i den nye version i år, lækkerier der samtidig støtter et godt formål, det er vist noget vi alle kan forholde os til ik?

(Visited 6 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *