Taknemmelighed på flere plan

IMG_4269

Jeg er et priviligeret og heraf taknemmeligt menneske. Helt ærlig, jeg har denne lækre sag i mit liv 24/7, hun er skøn, kærlig, sjov og stædig. Det sidste har hun så nok ikke fra fremmede ;-)

Jeg er taknemmelig for at jeg kan hente hende senest kl. 15 hver dag, og dermed have 2 kvalitetstimer, hende og jeg, inden den står på madlavning, spisning, nattøj, tandbørste og putning.

Jeg er taknemmelig for en dejlig fridag idag med en skøn veninde, brunch på min lillebrors nye cafe (mere om den en anden dag) efterfulgt af en formiddags biograftur.

Det kan godt være at jeg kan være trist og ked af det, pga mine rodede familie forhold, men jeg har hvertfald skønne veninder omkring mig, det er jeg taknemmelig for.

Jeg er også taknemmelig for solen der varmer os i disse dage, og endnu mere taknemmelig for at den er lovet frem hele weekenden, hvor vi igen igen skal i sommerhuset.

Og sidst men ikke mindst, så er jeg taknemmelig for jer, for at i vil læse med på bloggen.

Uden jer ingen blog, eller hvertfald ikke en så “sjov” blog. Jeg blogger for mig selv og for Molly My, altså fortæller hendes historie. Men qua at bloggen vokser fra dag til dag, velkommen til jer nye, jamen så får jeg også nogle muligheder, som jeg ellers ikke ville have fået.

F.eks. den skønne gynge som Molly My står på, den har vi fået til test af bObles, og har i fulgt lidt med, har i også set den mange gange. Det er hendes favorit tumlemøbel og der går ikke en dag (hvor vi er i sommerhuset) hvor den ikke er i brug.

Eller f.eks. den fine nederdel hun også har på, den har vi fået af skønne Mia, der selv syr dem, og sælger dem lige her.

Tænk at nogle vil glæde os på den måde, det er da skønt! Taknemmelig, det er hvad jeg er.

Hvad er i taknemmelige for?

 

(Visited 18 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Jeg er jo i en anden aldersgruppe, har voksne sønner, og 5 dejlige børnebørn, 3 drenge og 2 piger i alderen 1 – 12 år, de 4 af børnene er hos ældstesønnen, der har 3 drenge og 1 pige, og yngstesønnen 1 pige, der blev et år i fredags.
  Børnebørnene er mit guld, jeg nyder den tid jeg kan få sammen med dem, kræfterne rækker ikke så langt, da jeg desværre er kronisk syg, får en masse medicin, og ikke tror på, at jeg bliver meget gammel, i hvert fald ikke som min mor, der stadig lever og er 93.

  Jeg prøver at få det bedste ud af livet, men der er mange begrænsninger, og så glæder jeg mig over de små ting, der er.
  På lørdag skal hele familien til næstyngste barnebarns 5 års fødselsdag, så skal jeg se mine 5 guldklumper igen, det glæder jeg mig meget til. :grinning:

 • Sikke et dejligt indlæg…. :-) jeg er også dybt taknemmelig for den familie jeg selv har skabt. Min super lækre og kærlige mand, og 3 umulige teenies…. ;-) for den jeg kommer fra, er sku ik meget værd at samle på, det ku jeg skrive en hel roman om… Men heldigvis er jeg nået langt, og har for længst lagt det bag mig… Må de hvile i fred…. :-) jeg glæder mig så meget over de små ting i livet… En kærestetur til London, en go aften med grin og pjat, mit dejlige hjem, og min elskede hest…. Jo livet har fandme så meget herligt at byde på, det gælder blot om at turde leve… :grinning:

 • Sikke nogle dejlige ting. Dem forstår jeg godt at du er taknemmelig for!
  Jeg er aller mest taknemmelig for, at jeg under 4 år efter at have fået at vide af lægerne at vi ikke kunne få børn, nu står med en dreng på knap 3 år og en knap 1 år. Det er da helt fantastisk.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *