Taknemmelighed på flere plan

Shopping med god mening: Give-A-Day

Screen Shot 2015-04-10 at 08.46.46

I har måske allerede set det? Men idag d. 10 april 2015 giver Bestseller koncernen ALT hvad der bruges i butikkerne (og online) til velgørenhed. Name it giver f.eks. alt til Red Barnet.

Hvis ikke det er voldsom god stil, så ved jeg ikke hvad er? Det er selvfølgelig kun fordi at Bestseller er så kæmpe store at de har “råd” til at gøre sådan her, jeg forestiller mig at der kommer mange mange penge igennem systemet idag.

Personligt har jeg da ventet med at handle til netop idag, for jeg vil da gerne både shoppe OG støtte. Det er rent win win, og noget jeg håber vil få andre virksomheder til at få øjnene op, for at gøre det samme.

Læs mere om det hele lige her, hvor i også løbende kan følge med i hvor meget der blivee samlet ind.

Nedenfor min shoppekurv fra name it denne morgen, jeg har også lavet en tilsvarende hos Little Pieces og er lige om lidt ved at klikke mig ind hos Selected, Vila, Vero Moda og alle de andre brands de har til “os mødre” vi skal da også forkæles, på en dag som idag!

 

nameit

 

Tak fordi du læser med :-) Vil du se meget mere Bastabum? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram. Indlæg indeholder affiliate links.

2 kommentarer

 • Mette C

  Genialt. Det anede jeg ikke. Tak for tippet. Må se om der ikke kan blive tid til at komme ind og købe flere boksershorts til Aske i aften så.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michala

   Hvis han mangler, så er det altså en rigtig god dag at få køb idag hvertfald :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Taknemmelighed på flere plan