En anbefaling: Møller Kaffe & Køkken

IMG_6336.JPGIMG_6335.JPG

Min dygtige lillebror Andreas, som jeg blandt andet skrev lidt om her, har åbnet et nyt og meget lækkert, morgenmadssted (åbent fra 9-17) på Nørrebro – Møller Kaffe & Køkken er navnet.

Jeg var der forleden dag, og selv jeg måske “skal” sige det, så var det altså virkelig virkelig lækkert!

Bestemt en anbefaling værdig, hvis man skulle komme på de kanter, eller bare har lyst til at hoppe på cyklen efter god og hyggelig morgenmad.

Konceptet er enkelt, du vælger selv hvad du vil have, udfra en liste og så er der ellers morgenmad hele dagen, eller hvertfald fra 9-17.

IMG_6334.JPG

Morgenmad er mit absolut favorit måltid på dagen, så jeg kan spise det alle tidspunkter af døgnet, til jer der tænker frokost ish senere på dagen, så har de også forskellige salater og sandwich muligheder.

IMG_6337.JPG

IMG_6338.JPG

IMG_6339.JPG

IMG_6340.JPG

Alt vi smagte (og ja det var en del…) var møg lækkert, veltilberedt og økologisk. Og så var der hyggeligt og god plads til snak og afslapning, jeg kan godt få lidt pres hvis jeg er et sted med lidt for mange mennesker og borde med kun 10 cm imellem. Sådan er det ikke her, dejligt plads og luft.

Der er også plads til selskaber. Og så skulle jeg hilse og sige at babyer og børn er velkomne, der er både højstole og mulighed for at amme ;-)

Der er wifi og også god mulighed for at man kan sidde og arbejde, en lille sjov ting er at man også kan printe (for 1 kr) hvis man lige sidder og arbejder og har brug for det.

IMG_6345.JPG

Adressen er Nørrebrogade 160 og de kan udover på deres website også findes på Facebook og Instagram.

Men er endnu ikke så “aktive” på de sociale medier, de har trods alt også kun være åbent i 3 ugers tid. Men det skal nok komme, så smid gerne et like afsted, hvis i vil følge med i lækkerierne.

(Visited 24 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Var der helt tilfældigt lige i går, der var så mange mennesker der gerne ville spise at der ikke var stole nok :-Dmen ja stadig god plads – og super godt med printer detaljen..

    • Ja, med gode anbefalinger går det hurtigt, jeg siger fluks videre at de skal have flere stole, men de er nok på sagen. Jeg ved at der også arbejdes på en udendørs mulighed, men de skal jo lige \”lande\”…. Håber det ellers var godt, hvis altså i fik plads?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *