Tre bæredygtige lækkerier

IMG_4896

Vi fortsætter idag lidt i den bæredygtige verden, det ligger mig så meget på sinde, netop at have fokus på de bæredygtige alternativer, hvor det er muligt. Og her er 3 rigtig gode bud på det.

Alle er fra My Fair Shop, som netop er blevet relanceret i nyt design og på en .com platform. Disse 3 produkter er bare “toppen af isbjerget”, de har mange mange flere fine sager, så kig forbi.

IMG_4899

Første produkt der skal fokus på, er de lækre bambustandbørster fra EcoBamboo, vi har børstet med dem i weekenden (Molly My tyvstartede faktisk lidt, se her) og de er fuldstændig lige så gode om en helt alm. tandbørste i plast, så hvorfor ikke tage det bæredygtige alternativ? De koster kr. 39 og fåes i forskellig hårdhed og både til børn og voksne, lige her.

Den bæredygtige og pæne tandbørste fra ecobamboo er lavet i moso-bambus (som pandaerne ikke spiser), og børsterne er lavet af bambusfibre og nylon4, som er BPA-fri og letnedbrydelig i naturen.
Den holder 3-4 måneder (ganske som en konventionel tandbørste), og kan sammen med emballagen smides i komposten, hvor den nedbrydes let og naturligt. Med andre ord er den både pæn at se på, god at bruge og god for miljøet.

IMG_4905

Næste produkt, er helt perfekt til vores sommerhushave! Det er verdens første bæredygtige blyant fra Sprout, som kan plantes når den er brugt. I dette tilfælde har jeg valgt udgaver med morgenfrueblomster, fordi jeg syntes at de er så smukke. Men der fåes også andre udgaver, f.eks. krydderurter, blomster, tomater mm. De koster kr. 69 for et sæt med 3 blyanter. Se dem alle lige her.

Sprout er mere end bare en blyant – med denne sampak får du også blomsterfrø til at så morgenfrueblomster! Blyanten er håndlavet i USA under ordentlige arbejdsforhold, og er lavet af bæredygtige materialer.

Du kan også få følgende sampak-varianter;
– timian, dild, mynte (alle økologiske)
– koriander, basilikum, salvie (alle økologiske)
– cherrytomater, grøn peber (alle økologiske)

Indhold: 3 stk. blyanter med morgenfrueblomsterfrø
Materiale: Bæredygtigt cedertræ, ler, grafit og frø – naturligvis ingen giftstoffer eller bly

Brug: Når du planter din blyant, skal den grønne frøkapsel kun lige dækkes af jorden, og du bør plante din blyant inden for det første år efter du har købt den. Sørg for rigeligt med fugtig jord, sollys og varme – sollyset skal stå direkte på dine spirer, når de begynder at komme op.

IMG_4900

Sidste produkt (i denne omgang) er også lavet af bambus, det er sugerør. Genanvendelige sugerør fra I like it, what is it, de er altså udover at være ret lækre at se på, også gode for miljøet og så er de behagelige at drikke af.

Jeg er ikke selv nået til et punkt hvor jeg syntes at dem af papir er gode? Det er for mig altså langt mere behageligt med et plastik sugerør, da det er mere glat. Og den følelse får jeg også med de her i bambus. Der medfølger en lille børste, så man let kan rense og vaske dem. De koster kr. 139 for en pakke med 10 styk, og fåes lige her.

Genanvendelige sugerør lavet i robust og bæredygtigt bambus. Der medfølger en ‘renser’, så man kan rense dem og bruge dem igen og igen.

Brug dem til morgenjuicen eller en festlig cocktail – kun fantasien sætter grænser.

Materiale: Bambus  (skyldes under rindende vand)
Hver pakke indeholder 10 stk og en renser.

 

(Visited 32 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *