Uld året rundt, nu i rosa! 

IMG_5295

IMG_6950.JPG

IMG_5241

Jer der har fulgt med her på bloggen eller Instagram et stykke tid, ved godt at Molly My (og vi forældre) er meget glade for uld. Så glade at hun har uld på året rundt. Hun bliver faktisk helt hys når vi tager den af hende. Jeg fryser, jeg fryser skriger hun. Så uld er bare sager. Og det holder hende (7,9,13) også ret forskånet for sygedage, syntes hvertfald ikke hun har haft meget forkølelse, hoste osv denne vinter.

Hun bruger en naturlig uld/silke variant, og jeg er næsten ved at tro at uld er det jeg bruger flest penge på, når det kommer til hendes tøj. For selvom uld er selvrensende, så sviner hun det altså godt, så de skal skiftes tit. Og da det er natur uld vi bruger har det været lyst, og bliver dermed plettet og ikke særlig pænt efter et stykke tid.

Jeg ved ikke om det bare er Molly My, der sviner, men der er tit madpletter, maling osv på tøjet, og det er svært at få af. For uld kan jo ikke voldvaskes som f.eks. bomuld. Hvilket resulterer i at jeg har måtte sortere en del fra gennem tiden.

Jeg skriver det sidste i datid, for jeg har nu købt nye udgaver til hende i en skøn sart rosa farve, og har store forhåbninger til at det hjælper lidt på plet faktor, jeg mener det må vel alt andet lige være lidt mere ‘pletstærkt’ end det helt lyse, jeg håber! ;-)

Indtil videre har hun taget dem til sig, med så stor glæde, at de er udenpå hendes alm. lyse uld, men det er altså meningen at de skal inderst som vanligt, lige i disse dage har hun bare kørt uld på uld, lyserød er jo bare sagen når man hedder Molly My og snart er 3,5 år gammel.

 

Begge udgaver er købt ved Naturebaby.dk og er fra Living Crafts.

Måske et lille tip, hvis i også er glade for uld? De fåes selvfølgelig også i andre farver.

 

(Visited 19 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Dejligt at høre i stadig er glade for uld. Jeg har også købt uld/silke i år her til de varmere måneder. I år bliver første sommer med uld for os. Tips til gode køb eller udsalg modtages med kys hånd.

  • Nu ved jeg, at det ikke ligefrem er det der står på vaskeanvisningen, meeen… Jeg har også to små grisebasser, som går med uld/silke. Jeg bruger Sonett pletfjerningsæbe med oksegalde (den faste, den er i grøn æske, vi kalder den \”mirakelsæben\” herhjemme) på pletten (pletterne!) og lægger det i blød i blegemiddel af samme mærke (lyserød bøtte). Man skal bare lade det ligge, i stedet for at køre det rundt i vandet, for ellers risikerer man at det krymper. Det er ikke altid det tager det hele med den første vask, men jeg har haft held med at fjerne pletter efter tomatsovs, karry, næseblod, ammebæ, blåbær, chokolade, solbærsaft, og fedt/smør. Tøjets farve kan dog falme lidt med mange gentagelser.

  • De gode uldmærker kan som regel findes med god rabat på tyske hjemmeside, generelt er priserne gerne en 30-40 kr billigere end i Danmark

  • Et godt tip til billigt uld er at kigge på de tyske hjemmesider, der er de gode mærker som Engel, Disana ofte 30-40 kr billigere og udvalget er noget større

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *