Her går det godt, bortset fra….

IMG_7088.PNG

Jeg ligger lige nu på sofaen, og kan se frem til 4 dages sommerhus lykke startende i morgen tidlig, hold op det gør mig glad. Specielt fordi jeg ved hvor meget Molly My også glæder sig.

Jeg vil faktisk sige at ALT er godt, sådan lige bortset fra det faktum at lige om lidt bipper vaskemaskinen for at fortælle mig, at jeg skal rejse mig fra sofaen OG min dyne og gå ud og hænge det op. Men helt ærlig, hvis det er største problem lige nu, så er det også okay.

Det skulle da lige være bortset fra, det faktum, at vores rengøringsdame er på ferie i næste 5 uger, det er ikke helt med i min “lykke beregning” –  Men altså bortset fra det ;-)

Ps. kender i forresten app’en ‘Timehop‘?

Seriøst, så elsker jeg den! Helt simpelt så kobler man sine profiler fra de sociale medier op på den (i mit tilfælde er det Facebook og Instagram) og man kan så dagligt se hvad man postede for 1 år, 2 år osv siden.

En virkelig hyggelig måde at se tilbage på. For et år siden postede jeg således disse Molly My selfies på Instagram.

 

 

(Visited 24 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *