Plaskende Playmobil

IMG_5566

IMG_5672

IMG_5564

Molly My, Søren og jeg har i weekenden haft den store glæde (legeglæde) af at lege med Playmobil’s nyeste serie, nemlig Aqua Park.

Molly My nærmest kastede sig over den, da vi besøgte Playmobil for snart et par uger siden, dels fordi det var vand og det er bare sjovt, men også fordi den bare indbyder til leg med stort L og et smil. Det er sjovt og præcis som børnene jo kender det fra svømmehalen, forlystelsesparker og eller badeferier med swimming pools.

IMG_5514

IMG_5522

IMG_5542

IMG_5504

Jeg kunne så, da vi var hos Playmobil, i mit stille sind smile og glæde mig på hendes vegne, da jeg allerede havde sagt ja tak til at teste og anmelde her på bloggen.

Lad mig lige slå fast, den her slags arbejde er bestemt er af den sjove og hyggelige slags, Molly My har efterhånden en del Playmobil, og det er uden tvivl det legetøj hun fordyber sig med i og “rolleleger” bedst med.

IMG_5578

IMG_5559

Serien er som sagt i deres Aqua Park tema, og udover at der er vand, hvilket jo altid er sjov. Så er det også bare fantastisk med rutshebaner, blæksprutter der kan sprøjte med vand, gummibåde der kan hejses op og en vippe der kan pumpes vand i, og meget meget mere.

Molly My har virkelig fået plasket med vand, og har nydt det så meget at vi næsten har måtte hive hende underdørs de sidste to dage, og altså væk fra Playmobil paradis. Torsdag og fredag var vejret jo så dejligt at vi havde taget det med ud på et tæppe i haven, og på den måde også nyde det lækre vejr.

Men det hun faktisk næsten mest har leget med, altså da vandglæden havde lagt sig. Er den seje “auto camper”, der indbyder virkelig til rolleleg, der skal pakkes og pakkes ud, laves mad, ligges i seng og køres videre, virkelig sjovt at følge med i hendes små familie lege.

Familie har også skulle besøge Snack baren, for at købe pomfritter, solcreme osv, ingen tvivl om at hun overfører meget virkelighed og hverdag til disse små lege, og det er i virkeligheden det der gør Playmobil så skønt, det ER virkelig godt legetøj og med så meget detalje at der er mange mange hundrede timers leg at hente.

Hun går meget op i det, således måtte hun også påtale overfor Søren at børnene altså ikke måtte have badevinger på i rutshebanen, det står nemlig på et lille skilt ved trappen, i kan nok se at det er meget meget detaljeret ik? Lige fra at der står solfaktor på solcremen man kan købe, til at der kan drejes på en lille figur så den kan være rød eller grøn, alt efter om der er fri bane i rutshebane ;-)

IMG_5581

IMG_5540

Vi har leget med følgende æsker:

Playmobil Water Park with slides

Playmobil Water Park play area

Playmobil summer camper

Playmobil splish splash café

Playmobil kid with kayak

 

Indlægget er sponsoreret af Playmobil, ord, leg og begejstring står helt for egen regning.

(Visited 22 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Jeg glæder mig faktisk lidt til Lumsen bliver stor nok til at lege med Playmobil :-) Lidt lige som med lego – det er nogle gange svært at se, hvem der morer sig mest ;-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *