En personlig fødselstavle – den perfekte barsels eller dåbsgave!

IMG_7169.JPG

IMG_7170.JPG

IMG_7171.JPG

Denne fine fødselstavle hænger nu på væggen, og minder mig og resten af familien, om den værste (eller faktisk de værste) og alligevel også den bedste dag.

Den værste fordi det der ‘fødselsprojekt’ aldrig blev mig (læs evt. mere her, hvor jeg fortæller om min fødsel) men også den bedste fordi resultatet jo var min/vores skønne skønne Molly My.

Fødslen er ikke glemt, og bliver det jo så ikke nu, med den smukke tavle på væggen. Men det er okay, for da Illux skrev og spurgte om de ikke skulle lave en til Molly My og da jeg havde set lidt nærmere på dem. Ja, så kunne jeg ikke sige nej, den er jo finere end fin.

Jeg tænker at det er sådan en ting, som Molly My kan få med sig, når hun om 54 år flyttet hjemmefra. Måske hun ikke lige hænger den over sofaen, men i et kontor eller lign, er jeg sikker på at den også vil være fin til den tid.

Personligt syntes jeg at den er virkelig smuk, specielt brugen af de forskellige skrifttyper og “mamoreffekt” er rigtig fint, og så er den i en ramme og rigtig god kvalitet 😉 Den er enkel, men alligevel meget personlig.

Hvad syntes i, er det noget i kunne finde på at have hjemme? Jeg syntes at den, er den perfekte barsels eller dåbsgave!

Fødselstavlen er som sagt fra Illux.dk og i kan læse og se meget mere om den, og de andre varianter, lige her (de er faktisk nedsat lige pt.)

 

2 Comments
 1. Hej Michala..
  Først, hvor er du fin og kær som højgravid, du ser så glad ud..
  MEN for pokker en fødsel, kan godt forstå du var ked af det..
  Øv at det blev sådan en møgoplevelse, og trist, hvis det er årsagen til at Molly My ikke får glæden ved søskende..

  Men hensyn til plakaten, den er rigtig fin, jeg har til mine egne sønner, og de fire store børnebørn, fået lavet fine dåbstallerkner i tin, med alle data..
  Princippet er jo det samme.

  Min mor broderede de flotteste dåbsklokkestrenge til mine sønner, det var hun meget dygtig til, alt håndarbejde..

  Tak fordi du havde modet til at fortælle om din fødsel :147:

Leave a Reply

Your email address will not be published.