Prettysmallthings.dk

Screen Shot 2015-05-26 at 20.41.10

Der er noget jeg skal fortælle jer, en slags hemmelighed og så alligevel ikke helt 😉

Jeg har igennem længere tid arbejdet på et nyt projekt, i min fritid. Nemlig et dealsite til børnefamilier – Prettysmallthings.dk.

Og inden i tænker, dealsite!?? WTF?? Så lad mig sige, at sådan tænker jeg også selv når jeg hører ordet. Men sådan er det ikke 😉 Det er enkelte, lækre og nøje udvalgte produkter og oplevelser specielt til børnefamilier.

Som forælder er det min erfaring, at man ét eller andet sted altid på jagt efter lækre ting og gode oplevelser til sine børn – og samtidig heller ikke går af vejen for en god handel. Det er grundlæggende derfor, jeg har skabt Prettysmallthings.dk

 

Hos Prettysmallthings.dk vil vi udelukkende tilbyde håndplukkede varer og specielt udvalgte oplevelser, hvor kvaliteten er i højsædet og profilen i fokus.

Jeg håber at I kommer til at kunne  lide, hvad I kan se og finde på Prettysmallthings.dk.

 

I kan allerede nu skrive jer op, så i er de første der får besked når vi er i luften. Se mere lige her og/eller følg med Facebook og Instagram på de nye profiler.

 

3 Comments
  1. SÅ blev jeg skrevet op, har brugt samme mail, som jeg bruger på opslag her på bloggen..
    Supergod ide, som jeg vil glæde mig til at følge :grinning:

  2. Det lyder som en fantastisk god ide, har selvfølgelig skrevet mig op. Håber helt sikkert på gode oplevelser også gerne uden for KBH

Leave a Reply

Your email address will not be published.