50% på ALT hos Miinto.dk

daisy-flower-dress-mads-norgaard-14957671-1000x1000

Nu går der lige lidt udsalg/rabat i den i dag, undskyld for det! Hop videre, hvis ikke det er jer.

Men MÅ lige tippe om at Miinto.dk altså de næste 48 timer (fra kl. 12.00 i dag) har 50% på ALT!

Der er mange skønne sager, f.eks. disse sandaler til damer fra Angulus, som jeg ved er yderst populære. Men altså mange mange andre lækre sager også, det er jo en kæmpe shop. Min anbefaling vil være at man søger og kigger ind på favorit brands, og finder lækkerierne den vej rundt.

Selv har jeg lige klikket et par sandaler hjem til Molly My og lidt tøj til mig selv, denne nederdel og denne kjole. Molly My mangler IKKE sommerkjoler 😉 Men hvis hun gjorde var den blomsterede skønhed på billedet altså fluks klikket hjem. Mads Nørgaard nedsat fra kr. 550 til kr. 275. Der er som sagt mange mange lækre sager, f.eks. også en del fra Soft Gallery, Sofie Schnoor , Bobo Choses , Mini Rodini, og mange mange flere.

Elsker udsalg, specielt med 50% – De har også fri fragt + retur, total like og win win.

Der kommer et indlæg, med lidt mere “kød på” senere i dag.

 

4 Comments
  1. Ups! Nu kom jeg til at købe et DW ur til halv pris, bare fordi jeg lige kom forbi bloggen 😛
    Man må gerne når man læser til eksamen, ikke? :sweat_smile:

    Så det skulle være løst det med urene, tror jeg, der var hvert fald 50% på det jeg fik klikket hjem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.