Velkommen indenfor, et stort velkommen indenfor

Screen Shot 2015-06-14 at 22.34.06

Så er det sket, jeg har trykket på “åben” knappen på mit nyeste projekt, nemlig PrettySmallThings.dk, som jeg skrev lidt mere om her.

Jeg starter med 3, efter min mening, skønne deals! Som tidligere nævnt så ønsker jeg ikke at lave et dealsite i normal forstand, i vil her aldrig finde 60-70 og 80% rabatter, men netop rabat på produkter og oplevelser, som der normalt ikke er rabat på.

Det er deals, personligt udvalgt af mig, netop fordi det er produkter mm. som jeg og vi selv er glade for og kan stå inde for.

Jeg håber at i kan li’ hvad i ser, og ellers kigger ind en anden dag igen, jeg lover at der er mange ting på vej, så der burde være noget for enhver smag.

I dag, og ugen ud, eller indtil der er udsolgt kan i finde følgende:

Rabatkode til Legebutikken.dk, køb for kr. 500, betal kun kr. 375, dvs. 25% – Koden gælder på ALLE varer, også nedsatte. Der er derfor mulighed for at købe nogle skønne sager, også sager som normalt aldrig er nedsat.

Legebutikken.dk har et kæmpe udvalg af kvalitetsprodukter og mærker som f.eks. Lilliputiens, By KlipKlap, bObles, We Do Wood, Alfons Åberg, Djeco, BToys, Puky løbecykler, Wishbone bikes og meget meget mere.

Det er tid til udeleg med løbecykler, strandsæt og meget mere – OBS, der er kun 25 stk til salg!

Find dealen lige her.

Legebutikken.dk

 

Sengetøj i 100% økologisk og GOTS certificeret bomuld, fra danske AMALA. Sættet består af dynebetræk og pudebetræk, hvor dynebetrækket lukkes med snører. (Fåes i baby og juniorstørrelse). AMALA er et helt nyt brand, og i får her helt specielt 20% på sengetøjet, i både baby og juniorstørrelse og i 4 smukke varianter.

Molly My har selv det rosa sæt, og det er simpelthen så fint og dejlig dejlig blødt, se det i brug lige her.

Find dealen lige her, på henholdsvis blå, rosa, gul eller grøn.

Amala

By Mimi’s Circus: “Circus stel i keramik” – Fåes i sæt med 4 stk i henholdsvis tallerkner, skåle og kopper.

Stellet fra Mimi’s Circus, kender de fleste af jer måske allerede? Det er i min verden det fineste af det fineste og jeg elsker det sæt vi har til Molly My, det bruges igen og igen også af os voksne.

Jeg vil så gerne have flere og kunne dække bord med det, perfekt til familie morgenmaden, en lille frokost og eller måske en kage.

Delene er fornyligt sat ned til kr. 70 pr. del og jeg tilbyder nu specielt yderligere 20%, dvs. helt ned kr. 55 pr. del. Det er virkelig billigt for så fine sager. Og som det kan ses på billedet, med en Molly My model lille, så er det en skøn størrelse til en snack eller to.

Jeg har valgt at sælge dem i 4 stk pakker, så i får hvert af de skønne print. Måske i også gerne vil kunne dække et så smukt bord som nedenfor. Ps. der er faktisk fri fragt ved over kr. 500.

Find dealen lige her, på henholdsvis tallerkner, skåle og kopper.

low1_1_2

the-circus-tableware-konkurrence0

 

Hvad syntes i om det, altså det nye site? Kan i li hvad i ser? Kom gerne med ris (eller ros) og måske forslag til deals i gerne vil se i fremtiden. Måske jeg kan opfylde jeres ønsker.

NB. det er ikke meningen at bloggen her, skal fyldes med forskellige indlæg om deals på PrettySmallThings.dk, men naturligt vil jeg lige her i starten fortælle lidt om det.

For at holde øje med de nyeste deals, vil jeg anbefale at i følger med på Facebook og/eller Instagram.

Lige nu kan i faktisk også vinde en bObles tumlegynge, på enten Facebook eller Instagram. Blot et lille tip!

 

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.