Teamwork når det er bedst

IMG_7667.JPG

IMG_7668.JPG

Kan i huske at jeg drømte om denne skønne børnebænk i tidligere indlæg? Drømmen blev til virkelighed og den står nu fint samlet i sommerhuset. Det var et projekt som Molly My gik i til med stor energi. Jeg hjælper dig far!

Hun skulle både finde skruer, bruge skruemaskinen og selvfølgelig hygge på selve bænken efterfølgende, kun til børn, den er kun til mig og mine venner. Yes, det er forstået, dejligt at hun er glad for den ik?

Jeg er sikker på at den bliver et hit hele sommeren, altså den sommer der lige om lidt kommer med en masse solskin. Om ikke andet så kan parasolen da bruges til at tage regnen, men den var nu i min verden, tiltængt solens stråler ;-)

 

IMG_7664.JPG

Vi skal holde sommerferie i DK (nærmere bestemt i sommerhuset i Kulhuse) og da det er lige om lidt vi har sommerferie, har jeg stor tiltro til at vejret snart bliver bedre?

Bænken er stadig nedsat, lige her, hvad der er sparet er tjent ik?

 

 

(Visited 18 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Åh, hun får da så mange gode stunder med sine venner ved det bord! Mine børn har fået et rundt borde/bænkesæt. Det er også bare fint, og nu glæder vi os til de får små gæster som kan sidde der sammen med dem og spise frugt osv. PS, vi har også små handymænd herhjemme. Det er så hyggeligt, og dejligt at de er interesserede i at hjælpe, ikke?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *