Er i sommerferieklar?

IMG_6189

En uge tilbage og så er det sommerferietid! Hurra, det er tiltrængt og dejligt at se frem til, tænker at denne sidste uge godt må gå lidt hurtigt og ferien lidt langsomt, selvom det sikkert bliver omvendt 😉

Vi skal som sagt “bare” i sommerhuset, men der er alligevel lagt op til afslapning, gæster, overnattende bedste venner, is, grill og meget meget mere. Planen er også lidt småture til f.eks. Knuthenborg Safari Park mm.

IMG_6193

IMG_6206

Molly My er tip top klar, med hendes nyeste Trunki kuffert, jeg har kendt til dem et stykke tid, men altid syntes at hun var for lille, simpelthen fordi jeg var bange for at bare var os forældre, der kom til at bære rundt på den. Og for at være ærlig, så har vi altid rigeligt at holde styr på når vi rejser 😉

Jeg må dog trække mine ord i mig igen, for hun kan sagtens selv holde styr på den, den er let at køre med, trække eller bære. Ligesom den er god til ventetiden, da man kan køre en lille tur på den, og holde fast i de små horn imens.

Den er perfekt til håndbagege i flyet eller som weekendtaske, hvis man skal hjem til bedsteforældrene. Molly My skal hvertfald have hendes med, næste gang hun skal til hjem til mine forældre.

Jeg har lavet en aftale og kan sælge dem, med en fin rabat, den næste uge lige her.

Og ja, der er flere udgaver, hvis ikke i er klar til at kaste jer ud i denne Hello Kitty glimmer sag, men husk lige at jeres døtre vil elske jer for det!? 😉

Hvad har i af sommerferieplaner?

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.