En dag bliver til to, tre, fire og…..

IMG_8068-0.jpg

Den ene dag tager virkelig den anden, ja jeg ved godt at det er “normal dags adfærd”, men kender i ikke det med at dage uden planer alligevel går hurtigt og pludselig er klokken mange og man ender med at frokosten først bliver spist ved 15 tiden, men det gør ikke noget?

Vi havde de første dage af ferien, lidt små praktiske ting, så havde vi en masse gæster (blandt andet Molly My’s børnehave venner og forældre) og nu har vi lige igen nogle dage med “ingenting” det betyder hygge i haven, kirsebærplukning hos Clara, krabbefangning på havnen og makrel i tomat madder til frokost.

Det er blevet Molly My’s nye favorit, altså makrel i tomat, igår spiste hun tre store madder med makrel i tomat, hvilket er ret meget, hendes lille mave taget i betragtning. Rabarbergrød, makrel madder og kirsebær, må være hendes kodeord for denne sommer, hold op hun spiser meget af alle tre dele.

Vejret ser virkelig lovende ud den næste uges tid, og jeg er holdt op med at panikgoogle (er det et ord?) afbudsrejser. Så dagene bliver uden tvivl i haven godt med solcreme på og lidt kold melon eller is.

Sommerferie i Danmark / Kulhuse er ikke det værste man kan forestille sig :-)

Nyder i sommeren?

 

(Visited 26 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *