En sommerhusklassiker

IMG_6467

Er det ikke en sommerhusklassiker med en masse spil? Det er det hvertfald i min verden, og vi har derfor bestilt nogle forskellige, både nye og klassiske spil til Molly My (og sommerhuset) vi spiller dem jo med hende, så de er nok mere til os alle som familie, men i ved hvad jeg mener ik?

De ankom igår, og jeg gemte dem alle i et skab, så vi tager dem frem løbende og når der er behov for noget “nyt” eller bare en lille overraskelse.

IMG_6468

IMG_6478

Vi startede dog allerede igår med Uno junior, og det var et kæmpe hit. Vi spillede niveau 1 (som er for de lidt mindre børn) og hun var helt med på det, og syntes det var vildt sjovt. Udover det med at spille sammen, som jo bare er en hyggelig fælles familieting, så er det også fin læring i både farver, dyr og tal.

Med havde jeg bestilt de skønne kort holdere fra Djeco, så hun lettere kun holde fast på kortene, og de var som billedet viser også et stort hit.

Uno junior fåes lige her og Djeco kortholder lige her. Begge dele vil også være perfekte at tage med på en rejse eller lign, det fylder jo ikke meget i tasken.

Nedenfor er de spil vi skal have prøvet den næste tid, jeg skal nok komme med lidt flere ord og måske flere fjollede billeder, når vi har fået dem prøvet.

Ellers kan jeg nævne at det er:

KalahaMusefældeÆselspilUno juniorDjeco kortholder.

IMG_8089.JPG

Har i nogle gode ideer til andre spil fra cirka 3 år?

(Visited 15 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *