En lille opdatering på Strandvej

Sidste år tog jeg jer med rundt i sommerhuset, i så både stuen, både her, her og her og også lidt af soveværelset. Hvilket jo stort set også er de rum vi har, altså stue og soveværelse, foruden selvfølgelig køkken og badeværelse, køkkenet er vi stadig i tænkeboks onkring, men det kan ses her.

Der er egentlig ikke sket så meget mere, andet end lidt små ting og så projekter i haven.

Men Molly My har fået siden af hendes seng og vi har også lavet den lidt mere hyggelig, med Flexa’s nyeste skov kollektion. Det er jo planen at Molly My skal på eget værelse, her i sommerhuset.

Vi har en tilbygget gang/entré som skal være hendes værelse, der er præcis plads til en seng, kommode ting og lidt legetøj, hvilket jo er lige nok til et sommerhusværelse.

Planen er igen at vi flytter hendes smukke Flexa Play seng hjemmefra med herop, og at hun så skal have en halvhøj seng hjemme, egentlig ikke med min gode vilje, syntes hendes værelse er blevet så fint, men hendes venner har halvhøj seng, og det er bare sejt når man er 3,5 år ;-)

Men vi hygger os så meget med det nu, med at sove i samme værelse, at vi har besluttet at vente til næste år. Og nu syntes hun også bare at hendes seng er blevet så hyggelig, at vi håber den holder et års tid mere, selvom den ikke er så lang :-) Måske det allerede bliver til efteråret, nu må vi se, meget plads har hun altså ikke.

De små lommer fra Flexa fungerer rigtig fint til små bøger, bamser osv. og kunne jo også fint bruges til sutter, hvis nogle brugte den slags, det gør Molly My jo ikke længere.

Det er da blevet meget fint ik? Sådan et kompromis, når en stor pige skal være lidt i en lille pige seng lidt endnu? :-) Skov kollektionen fra Flexa kan se lige her.

 

Indlæg lavet i samarbejde med Flexa

 

(Visited 29 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *