“Store” gæster er bare spændende

IMG_8195.JPG

IMG_8193.JPG
Vi har de sidste par dage haft fint besøg, af Gry og hendes søn Sander på 5 år. Det har været virkelig sjovt at opleve Molly My i den forbindelse.

Hun har syntes at det har været noget så spændende at “se op til” Sander. Ligesom hun har haft sådan et lille genert smil på når hun har kigget på ham. De har hygget sig, leget, fanget krabber og sludret.

Specielt igår aftes da de skulle sove, lå de og sludrede, som havde de aldrig lavet andet. Hvilket så også betød at de først sov ved 22 tiden, men det var jo ferie, så vi lod dem og de sov også til 09.30 i morges.

Jeg havde egentlig ikke nogle forventninger til om de kunne lege sammen, 2 år er jo en del aldersforskel når man er 3 og 5 år, men som sagt gik det fint.

Og alle de hys situationer vi ellers har set hos Molly My i løbet af sommeren, når hun har leget med jævnaldrende, dem var der ingen af.

Måske hun godt vidste at det gad en “stor dreng” bare ikke?

Hvertfald har det været hyggeligt! ❤️

(Visited 21 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Jeg synes ofte der er flere problemer mellem jævnaldrende end når der er aldersforskel. Tror måske det er noget med heraki. Hvis dem store er to år ældre, er ingen jo i tvivl om hvem der bestemmer, og så er der ligesom ro på. Og den store har ofte overskud til også at lade den lille bestemme, for det netop ikke anfægter den stores plads i herakiet. Lyder det ikke meget sandsynligt? Oplever det ofte med Aske. Han leger virkelig godt med kusinen på 7 år og med lillebror på 1 år, men skal være ret frisk, mæt og osv for at kunne lege længe uden konflikter med andre 3 årige. Og dog. Han har ofte færre konflikter med piger. Det er nok ikke heraki, men alligevel noget med roller, måske?

    • Jeg tror at du har helt ret Mette, vi har mest leget med jævnaldrene, og der er netop konflikter og grænser der skal prøves af. Hvilket også er okay og sikkert naturligt. Men det har vi slet ikke oplevet de sidste to dage, hvilket jo også har været dejligt :-)

      • Ja, det er da bare så skønt! Så er der også mere voksentid, hvis det andet barns forældre er ens venner. Smart! Men ja, de lærer selvfølgelig også en masse af konflikterne. Men derfor er de da rare at slippe for ind i mellem alligevel :-)
        PS, jeg får ikke besked når der er svar på min kommentar. Hvad gør jeg mon galt?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *