Hello Kitty Liberty Stof

Stop madspild – Morgenmadspizza

IMG_8144.JPG

Jeg har det jo super svært, med at smide mad ud! Jeg finder det unødvendigt og helt forkert, både i forhold til økonomi, miljø og med tanke på dem der ikke er så heldig stillende som os andre. Så jeg tænker tit lidt alternativt, så vi får brugt de forskellige rester.

Her er det blevet til en “Morgenmadspizza” vi havde nemlig nogle tortillas, tomatsovs og revet ost tilbage fra aftensmaden en dag.

Jeg ristede derfor lidt bacon (det er jo ferie!) og lavede en form for pizza af det, da de lige havde fået et par minutter, slog jeg et æg ud på, og tilbage i ovnen i fem minutters tid mere

De blev virkelig lækre og sprøde og ja, så tog det virkelig kun total set under 15 minutter fra ide til morgenmaden var klar.

Bare rolig, vi spiste (selvfølgelig) lidt grøntsager og youghurt til også. Hvad tænker i til pizza til morgenmad?

Der er flere “Stop madspilds” forslag her på bloggen . F.eks. lækre popcornsbrud eller æggemuffins, som også er skønne til morgenmad, altså æggemuffins, måske ikke så meget popcornsbrud ;-)

Tak fordi du læser med :-) Vil du se meget mere Bastabum? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram. Indlæg indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hello Kitty Liberty Stof