Vi er tilbage på Vesterbro

IMG_8220.JPG

Bum så er vi landet igen på Vesterbro, desværre til en masse oprydning, rengøring og vasketøj. Men hey, det er dejligt at være hjemme igen!

Der skal lige falde ro på, vi skal ind i de normale rutiner igen og så starter hverdagen. For Søren’s vedkomne allerede i morgen mandag, for Molly My og jeg første om en uge.

Ude godt, men hjemme er nu bedst, selv Molly My der elsker huset (som hun kalder sommerhuset for) syntes også det var lidt dejligt at komme hjem igen.

De tre uger gik hurtigt, det har været dejligt og afslappende med besøg af venner og familier, et lille smut til Århus og ellers bare lidt praktiske hus/have ting og ellers små hyggelige aktiviteter, som skrevet om her.

Højdepunktet for Molly My har uden sammenligning været da hun havde børnehave kammeraten Marlon på besøg i næsten 3 dage, han sov der i 2 dage har hun sagt mange gange efterfølgende, 2 overnatninger er åbenbart vildt meget når man er Molly My.

Og selvfølgelig også da hendes andre børnehave veninder Nadia og Chloé kom på dag 2, den weekend kan der leves meget meget længe på. Alle vennerne samlet i hendes elskede sommerhus, hun var så glad og stolt.

Vi nåede også lige et besøg i Nordskoven, inden vi tog hjem, den skønne skov oppe ved sommerhuset, sidste år rendte vi rundt i sommerkjoler, i år var det så i regntøj. Men helt ærlig, så var det også hyggeligt ;-)

Regntøjet er fra Nordbjørn og på udsalg lige her, helt perfekt til “sommerhus” regntøj, vi gider ikke tage med frem og tilbage mellem Vesterbro og sommerhuset, så det var skønt at finde et lækkert sæt på udsalg.

(Visited 25 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *