Flexa Cabby – Perfekt til opbevaring og leg

IMG_8273.JPG

Jeg ‘smug’ viste lige på Instagram lige her tidligere på sommeren, men er nu klar til at vise og fortælle jer lidt mere, om denne nyhed fra Flexa. Nemlig Flexa Cabby, en ny opbevarings serie. 

Vi har stor glæde af den i sommerhuset, hvor pladsen er trang, men hvor der alligevel skal være plads til både leg og opbevaring.

IMG_8274.JPG

IMG_8275.JPG

IMG_8276.JPG

I har nok set, at Molly My har en del Playmobil i sommerhuset? Noget hun simpelthen leger SÅ meget med, det er jo fantastisk, altså at hun er så glad for det.

Men det gjorde også at vi flyttede det frem og tilbage fra spisebordet hvor det stod. Det var lidt træls både for hende og os andre, når vi skulle spise.

Så da Flexa skrev om vi kunne tænke os at prøve Cabby serien, kom det jo som sendt fra himlen. Den kunne lige stå mellem sofa og spisebordsdelen af stuen, så er der plads til leg hele tiden, både ovenpå, hvor det står fast og i skufferne, hvor der i den ene er mere Playmobil og den anden alle vores forskellige spil og puslespil.

Desuden kan det også bruges som en lille bænk med lidt puder, og det er jo også hyggeligt og praktisk, hvis vi skulle have mange gæster på besøg i sommerhuset.

Er det ikke fint?

Se meget mere Flexa Cabby lige her, der er i forskellige størrelser og til forskellige behov. 

Alle perfekte til opbevaring, og måske leg som hos os :-)

 

Indlæg lavet i samarbejde med Flexa.

(Visited 56 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Wauw, lige præcis den der I har, ville være perfekt inde på det fælles legeværelse til drengene som jeg går og drømmer om. Egentlig minder dens funktion ret meget om en ikea har, men denne fra flexa er bare meget pænere, synes jeg. Nærmest elegant i designet, ikke? Meeeeen nok også en del dyrere. Så det bliver nok alligevel ikeaudgaven herhjemme. Med drengene selvfølgelig du får flexa til at lave en giveaway på din blog, som jeg så selvfølgelig vinder :-)

  • PS, hold op hvor er det bare et bedårende billede, det der hvor Molly sidder oven på møblet ❤❤❤❤❤

    • Der kan være vildt meget legetøj i den og ovenpå, de fåes i forskellige størrelser. Men denne måler: 36 x 101 x 56.5 cm :-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *