Her er vi, hvor er i?

Det er vel ikke helt forkert, at sige at i ved alt om os? Eller i ved hvertfald en del ik?

I ved hvad vi laver, hvad vi spiser, hvad vi leger med og hvilket tøj vi tager på om morgenen. Vi har jer med på ferier og i vores allermest private steder som vores hjem og sommerhus. Mine grænser kender i jo, fra lige her ik?

Men det føles faktisk naturligt og helt okay, altså sådan at have jer med i tankerne og “på tur”. Det er jo op og nedturer, det sure med det søde, som man siger.

I har derfor både været med til de store øjeblikke som fødselsdage lige her, her, her og her og mange andre fester. Men også hospital besøg som f.eks lige her.

Molly My forstår nu også at det er et arbejde, det med at blogge, tage billeder osv, som nævnt lige her. Så den del falder faktisk også ret naturligt.

Men det der ikke falder så naturligt, er at jeg intet ved om jer.

Her er vi, hvor er i?

Tanker er mange: Hvor kommer i fra? Hvad laver i til dagligt? Har i børn? Hvis ja, hvor mange og hvor gamle er de? Hvad er jeres livret? Hvad er jeres største drøm? Osv. osv. osv….

Vil i fortælle lidt mere om jer selv? Så vil jeg blive så glad :-)

I er også mere end velkomne, til at spørge den anden vej, hvis der er noget i gerne vil vide.

(Visited 23 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Jeg bor i en lille flække i nordjylland med mine to børn samt min dejlige kæreste.

  Min kæreste og jeg har været sammen i snart 13 år (siden jeg var 17!!)

  Vi har en pige (Dicte). Hun blev 3 år den første august og er lige startet i børnehave i dag. En noget hård opstart på trods af hun har gået i vuggestue i samme hus. Hun er så glad for det tøj vi har købt brugt af Molly My :-)

  Vores andet barn er en dreng (Esben) på 8 måneder. Han var en kæmpe overraskelse, da vi havde fået af vide vi ventede en pige på 4200 gram. Ud kom dog en dreng på 5300 gram!

  Jeg har en kandidatgrad i erhvervsjura. Derudover har jeg lige taget en bachelor i ren jura og tænker jeg også skal have en kandidatgrad når vores søn er lidt større. Jeg er pt på barsel, men arbejder ellers fuldtid. Drømmer dog om deltid mens vores børn er små, men det er svært indenfor mit erhverv.

  Min yndlingsfarve er blå og jeg elsker noget så dansk som frikadeller :-)

 • Jeg er 46 år, mor til 3 , i alderen 17 til 19 år. Pigerne er tvillinger, og yngste en dreng. Smart flyver de fra reden, og jeg er faktisk begyndt at glæde mig… Suk… Tro mig, det er fandme hårdt at være mor til 3 teenies, der lever deres eget liv. :joy: Jeg elsker dem, men hold op hvor er de egoistiske i den alder. Her taler vi virkelig om hjerner under udarbejdelse. :grin: Jeg er uddannet socialpædagog, er indfødt sønderjyde, nede i marsken ved Tønder, men bor i dag i Haderslev kommune. Jeg er gift på 22. år, med mit livs kærlighed, hold fast ham er jeg vild med. Uden ham, ingen Heidi, sådan tænker og føler jeg ofte. Jeg arbejder til daglig med voksne udviklingshæmmede i et botilbud. Jeg elsker min have, min hest og en fantastisk krimi. Jeg elsker at gøre mit hjem hyggeligt og indbydende, uden det er taget ud af et bo bedre blad… Der er da ingen normale mennesker der bor så perfekt.. :joy: Mit hjem er et rod af gammelt og nyt, og alle siger: Hold fast hvor bor i hyggeligt. Ja, jeg elsker simpelthen livet på min matrikel…. Selv om det jo egentlig stadig er bankens… :smile: Jeg holder af go rødvin, og en lækker mijito, go grillmad, og noget så skønt som den danske jul, og dens enestående madoplevelser… Og så kan jeg li at følge forskellige blogs, og få inspiration, bla. din… :grinning: Ps- Hvor har du en sød familie…

 • Jeg hedder Betina, og er 34 år. Bor på Amager Met mit livs kærlighed, min mand Mads, (34 år) gennem snart 7 år (har kendt hinanden i 13 år!) Vores liv blev for snart 4 år siden beriget (efter lang og sej fertilitetsbehandling) med vores tvillingepiger Molly & Sofia (er også nogle af de heldige som \”arver\” tøj efter Molly My)
  Vi solgte vores lejlighed i Ørestaden i december måned, og har købt hus på Amager som vi går og sætter i stand.
  Jeg har altid været i rejsebranchen, og de sidste 6 år har jeg arb hos Royal Caribbean som er et stort krydstogtsselskab. Min mand (som er uddannet i horelbranchen) har i efterhånden små 10 år arb som bedemand!
  Vores fællespassioner rejser, shopping og oplevelser.
  Og så er jeg blevet meget bidt af Instagram og alt der har med børnemode osv at gøre.
  Hvis jeg skal bruge penge på mig selv er det som regel på smykker (dyre som billige) – min mor har altid været i guldsmedebranchen, og det har åbentbart smittet af på mig.
  Mine laster er chips og meget lidt tålmodighed
  Og så har jeg faktisk 1 spørgsmål: hvad mon du lavede på Carlsberg? (Har nemlig et par venner som er ansat der)

 • (Næsten) 30-årig midtjyde. Gift med Mr. Right på 5. år, sammen har vi en dreng, V, på 2 år. Bosat i Århus-forstad, går op i vores jobs, men al fritid bruge på hjemlig hygge og afslapning, jævnligt kombineret med samvær med venner og familie. Elsker hverdagen! :)

 • Helle 53 med 5 børn ( 28-19-19-12-10) + 3 børn på guleplader og mand og rækkehus bor i bagsværd går hjemme :-)
  jeg har fulgt din blog fra start af :-)

 • Mor med stort M til En datter K på 2,5 år, sammen med min mand i næsten 13 år. Bor næsten så langt mod vest som du kan komme Elsker vores sommerhus ved vandet, hvor hele familien kan komme ned i gear. Har været igennem 3 depressioner og prøver på at finde ud af at leve med dette
  Tak fordi vi må følge med i jeres liv

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *