August sidste år…..

Jeg bliver altid så glad og inspireret, når jeg læser “sidste års indlæg” hos f.eks. dygtige Emily, der er en del bloggere der efterhånden gør det, og det er sådan en hyggelig måde at se tilbage på, både for bloggeren selv og læserne.

Her er lidt af vores august fra sidste år, blot et lille udvalg, det hele kan som altid ses i menuen under arkiv, hvor alle indlæg til fra bloggens start i 2012 ligger.

August sidste år……

jungle-gym-klatregyngestativ-og-rutchebane-del-20

…. var der sjov og leg i det nye legetårn i haven, siden har vi haft mange mange timers sjov og leg med det.

velkommen-til-nr-82-spisestuen61

….viste jeg vores spisestue i sommerhuset frem, der er sket lidt siden da, f.eks. lidt mere på væggene og generelt lidt mere “hygge”, men grundlæggende var den allerede klar den gang.

fridag-med-mor0

…. holdte Molly My og jeg en skøn fridag og var på besøg hos Aaarstiderne. Var med til at høste lækre grøntsager og smage skønne juice mm.

lykken-er-190

…. var der efterårs blæsevejr og lykke på Kulhuse strand, lidt efterårsstemning i august.

favorit-dessertsnack11

…. spiste vi lækker og syndig frugtsalat, alt efter temeperament kan man jo tilføje flødeskum, råcreme, hakket chokolade eller nødder.

velkommen-til-molly-mys-storepige-hule4

….. viste vi første gang Molly My’s nye ‘store pige værelse’ frem. Siden er der kommet lidt flere møbler fra Flexa Play, lampe og billeder på væggen. Hun elsker det stadig, specielt den store seng.

Hvad lavede i mon, august sidste år? Og er det hyggeligt for jer, sådan at se tilbage med mig?

 

 

(Visited 9 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *