Når man sender en dygtig 11 årig til modeuge

I kan nok huske mit indlæg, lige her, om dygtige Ingrid, som jeg sendte på CIFF Kids pressetur i stedet for mig?

Jeg var simpelthen så spændt på hendes vegne, og fulgte løbende med på Instagram i løbet af dagen, hvor der blev lagt lidt billeder op også.

Ingrids mor, sendte mig desuden dette billede (taget af Anders Hald), og jeg blev helt glad og endnu mere spændt på resultatet. Det er da en ung dame, der tager opgaven alvorligt hva’?

IMG_8357.JPG

Ingrid’s speciale er jo små film, og til denne var der fra min side også fuldstændig frie tøjler.

Programmet lød på brunch, besøg hos forskellige brands (både nye og gamle) og til sidst CIFF Kids trend show.

For mig var det specielt interessant at se hvor fokus blev lagt, altså hvad hun syntes var det mest interessante – Det er jo super forskelligt fra person til person, og fra alder til alder. Selvklart at Ingrids fokus ligger på noget hun selv kan forholde sig til og passe, altså af tøjet.

Filmen kan ses lige her, på Ingrids egen YouTube kanal:

Der er vist en helt speciel forkærlighed for Roommate‘s smukke univers og Petit by Sofie Schnoor‘s kollektion?

Men hey, de er ER da også skønne. Så man kan dårligt brokke sig 😉

Hvad syntes i om den? Og om Ingrids fortolkning af CIFF Kids, er det sådan i forestiller jer det eller?

Måske jeg skulle teame mere op med Ingrid og få en lidt anderledes film vinkel på flere ting, guderne skal vide at det kan jeg bestemt ikke selv finde ud af. Og jeg gad faktisk godt se, hvad hun kunne få lavet i samarbejde med en 3,5 årig, nemlig Molly My.

Tusind tak for det fine arbejde Ingrid! ❤

 

 

(Visited 14 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *