Vi snupper en fridag i morgen…..

IMG_8442.JPG

Jeg har lige besluttet mig for en fridag i morgen, fordelen (ulempen) ved at være selvstændig, de hænger lidt lettere på træerne de fridage, der er jo kun en til at bestemme det, og så derfor også kun en til at tjene de mindre penge. Men skidt nu med det….

Jeg havde altså lige brug for det, jeg er i knæ og ved sgu ikke lige hvad der sker og ikke sker. Burde måske tilbringe dagen på en lækkert SPA eller anden forkælelse helt solo, men det jeg faktisk mest har lyst til, er en fridag med hende her!

Tror jeg vil vente med at overraske hende med beskeden til i morgen tidlig, altså i ved sådan helt trætte i sofaen over havregrøden, spørge hende om vi ikke skal holde fridag. Jeg kender allerede svaret og glæder mig til at glæde hende.

Jeg selv har jo allerede sagt det på arbejdet i dag, altså at jeg først kommer igen på mandag. Men en fredagsfridag, det er hvad vi skal have.

Vejret ser jo ud til at blive dejligt, så måske en kanalrudfart efterfulgt af en frokost et hyggeligt sted? Det gad jeg godt, lad os se hvad morgendagen bringer, men for nu giver det lige lidt fornyet energi at vide at jeg skal hygge med hende her hele dagen.

Specielt fordi jeg ikke er hjemme det meste af lørdagen, der skal jeg nemlig i Bella centeret på Northmodern, det glæder jeg mig også til.

Søndag skal vi til åbent hus på den danseskole som Molly My skal starte til dans hos senere på måneden, og så var det vist den weekend, derfor ingen sommerhusland i denne omgang.

Hvad skal i lave i weekenden? Omend den for de fleste så nok først starter på lørdag :-)

 

(Visited 25 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Hejsa. Er lige lidt nysgerrig på at høre lidt mere om hvad det egentlig er du laver som selvstændig? Er det mest som blogger eller? Tænker bare nu du skriver kontor, er det så et sted i byen du tager hen for at skrive eller hvordan foregår det egentlig? Måske jeg har overset et blogindlæg omkring det (i såfald må du undskylde :-)) Håber det er ok jeg er lidt nysgerrig.
    Mvh
    Charlotte

    • Helt okay at være nysgerrig :-) Udover bloggen har jeg lige for tiden også 20 timer om ugen som konsulent. God weekend

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *