Molly My ‘frygtløs’ Bastian


Jeg har lidt frygtet denne dag, altså den dag, hvor Molly My kunne kravle helt til tops. neSeriøst der er langt op, men meget meget stolt er hun.

Det er hendes gode ven Marlon, der har lært hende det. Altså at kravle helt til tops, hun har ellers tidligere sagt at det var for farligt, men i torsdags da jeg hentede, havde de kravlet hele dagen og hun var simpelthen pave stolt!

Der er selvfølgelig net, der fanger, hvis de falder ned, men for satan der er altså langt. Jeg krydser fingere og får et mindre hjertestop hvis der kommer opkald fra børnehaven. Og nyder i mellemtiden så bare, at hun er blevet stor og sej og frygtløs. hun voksede altså lige 10 cm der, jeg kan godt mor! Jeg er en STOR pige nu.

Nu er næste skridt så at forklare hende, at kjoler ikke er klatretøj, men at det er lettere i bukser og bluse, det lykkedes ikke helt i morges, men måske i morgen. Det er vist en kamp der skal tages ;-)

 

(Visited 6 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *