Kan Hr. Nilsson være en pige?

IMG_8736.JPG

Når man hedder Molly My, er 3,5 år gammel og generelt bare en nysgerrig pige. Ja, så er Pippi Lnagstrømpe bare noget af det sejeste der findes. Tænk lige over det, hun kan løfte en hest OG hun har hendes egen abe, sejt ik?

IMG_8739.JPG

Hun fik ham (eller hende) i fredags og har ikke slippet den siden. Egentlig så hed den de første par dage Hr. Nilsson, altså ligesom Pippi’s ik. Jeg syntes det var et fint navn, indtil hun i morges sagde men mor den er jo en pige? Ja? Men er Hr. Nilsson en pige? Eller en dreng med lyserød kjole? Åh, det gav forvirring og nu hedder den altså Molly ;-)

Vi går ikke meget op i drenge og pige begrebet, Molly My’s bedste ven er jo en dreng og hun elsker at se f.eks. DinoTrux, Spiderman, Transformers, How to Train your dragon osv på Netflix, altså de ting som er i “drenge kategorien”, men det betyder ikke noget for os, hun må se hvad hun vil og lege med hvad og hvem hun vil. Men en dreng med lyserød kjole, det blev altså en kende for mærkeligt for hende.

Franck_Fischer

Aben Molly er fra Franck & Fischer og noget så skøn! Både med og uden rygsækken, men hold nu op det er sødt, når hun render rundt med hende på ryggen. Ren kærlighed ❤️

Hvis kærligheden fortsætter, tror jeg næsten at vi også må have fat i seng og lille dyne til hende også.

Hvad siger i? Kan Hr. Nilsson være en pige?

 

 

 

 

(Visited 16 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Jeg tror slet ikke at Aske har opdaget forskellen på piger og drenge, så der ville absolut ingen reaktion være på en hr Nilsson i lyserød kjole herhjemme. Det kan jo være at hun hedder Molly Nilsson?
    I øvrigt var min niece også helt vild med Pippi da hun var på Mollys alder. Og netop da, var jeg gravid med Aske, så Caoilainn mente ganske bestemt at Aske skulle hedde hr Nilsson. Det kom han som bekendt ikke til, men det var da simpelthen sådan et sødt bud! (da jeg var gravid med Ole, mente Caoilainn at han skulle hedde Ella. Hun gør vist heller ikke meget i at skelne mellem drenge og piger…)
    PS, hvor er den boks blevet af, hvor man kan sætte kryds i at ville have besked hvis der kommer nye kommentarer?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *