Det fineste dukketøj

IMG_8760.JPG

IMG_8645.JPG

IMG_8758.JPG

I har jo før hørt, om vores dygtige dygtige underbo Laila. Og nogle af jer bestilte også de fine tylskørter, da jeg skrev om dem lige her.

Nu har hun været ved symaskinen mm. og har haft travlt igen, hun har lavet de skønneste ting til BabyBorn dukkerne, både syet, strikket og hæklet og jeg er vild med det hele. Der er kjoler, forklæder, bluser, strikkede og hæklede trøjer, huer, tæpper og meget mere.

Det startede egentlig med at hun lavede til Molly My’s dukke, simpelthen fordi, jeg syntes at det var virkelig ikke pænt (ja faktisk grimt) det man kunne købe til dukkerne i butikkerne, hvertfald meget syntetisk og lyserødt.

Hun har denne gang lavet virkelig meget, og selvom Molly My gerne ville have det hele til hendes ene dukke, så går det nok ikke. Jeg har derfor lånt min Instagram shop ud til Laila, og hjælper hende med at sælge de smukke sager. Alt er lavet i hånden med kærlighed, hun er virkelig dygtig.

I kan finde dem alle, lige her, og skrive endelig hvis der er spørgsmål eller andet.

Måske en god ide til advents eller julegaver, det er da dejligt at få “overstået” lidt af det allerede nu ik?

 

(Visited 20 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *