Comme Ci Comme Ca

IMG_8748.JPG

I har (hvis i har fulgt med) den sidste uge på Instagram kunne se Molly My i denne smukke kjole, sådan ret mange gange. Jeg har allerede siden i mandags vasket den hele tre gange, simpelthen fordi hun bare har VILLE have den på. Den nye kjole mor, den nye kjole. Og nej, man skal ikke føje og efterleve alle barnets ønsker, men når nu jeg alligevel skulle vaske, ja så kom den da også lige med i maskinen.

Kjolen, eller faktisk hele sættet (bestående af kjole og leggings) er fra det nye danske basis brand: Comme Ci Comme Ca.

Molly My og jeg var så heldige at blive inviteret på besøg hos dem i mandags, og sikke et besøg. Skønne sager, levende personligheder og bare lige i øjet i forhold til lækkert børnetøj, blødt, fint print og til rigtig (rigtig) fine priser, eksempelvis koster kjole kr. 150 og leggings kr. 120.

Alt er lavet i det skønneste øko-tex certificerede bomuld. Det kan da kun blive en succes ik?

IMG_8749.JPG

Alle styles laves fra 0-5 år og kan mikses på kryds og tværs, nedenfor har Molly My, f.eks. kjolen på til et par ‘small dot’ leggings og det er også fint ik?

Hun er vild med dem, netop pga. blødheden og jer der kender og er vild med leo leggings fra MarMar, netop pga. blødheden, så vil jeg sige at disse her er præcis lige så lækre og bløde, og det siger ikke så lidt i min verden.

IMG_8857.JPG

Comme Ci Comme Ca er startet af to (seje!) mødre, som var trætte af at pænt børn tøj var så dyrt! De kan holde priserne nede ved f.eks. ikke at have et fordyrende mellem led, men netop kun selv sælge det på egen webshop, lige her. Og så også hos Heidi & Bjarne i København.

Det er fine og enkelt print, simple farver og så som et ekstra tvist, ingen faste sæsoner, dvs. der kommer oftere nye farver og prints end vi ellers kender det fra andre brands.

Jeg/ vi er alle fans, selv Søren, der ellers ikke går synderligt op i Molly My’s tøj, syntes det er virkelig skønt og tror også på en stor succes. Vi er hvertfald ikke færdige med det brand, slet ikke :-)

 

 

Tøjet er modtaget af Comme Ci Comme Ca, men begejstring helt vores egen, og 100% oprigtig!

 

 

(Visited 34 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *